- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Kicsit még nézelődtem mert ilyen vagyok, meglátok valamit és belemászik a fejbe aztán azonnal kell.
Szóval visszatérve a kezdő limitált I20N-re, elvileg Mondo motors a gyártó ha ez mond valamit. Sajna csak Citroën C3 reklám videót találtam, legalábbis a doboz kb. ugyanaz mint a Hyundai. Valamint egyik webshopban is kapható volt.Necronom
Nem szeretném tele szemetelni a topikot de ha priviben megírod hogy mire gondolsz akkor átnézem. Hozzáteszem első körben ez a Hyundai ~30k összeg amit kiadnék különösebb érvágás nélkül ha mégsem tetszik a hobby és elporosodik a szekrény mélyén. -
zodo
nagyúr
Jó áruk, sejtettem hogy nem olcsó mulatság de el lehet költeni egy kisebb vagyont ha bekattan az érzés.
Fenti Hyundai árából indultam ki.
Ahhoz képest nálam max. 200 eur lett volna a határ.Szerk: Közben talán a videóban látott ZD Racing S16 1/16 találtam ami árban megfelelő és ha ők úgy gyapálták akkor talán nálam nem lenne gond egy ilyennel.
-
zodo
nagyúr
Lassan 47 vagyok, szobában biztos nem játszanék.
Vitrinben van egy pár 1:18 de kizárólag Porsche."Az 1/10-nek nagy hely kell, es jobban torik a body is"
Méretfüggő a törés lehetősége vagy inkább a burkolat anyag minőségén múlik?Előző posztom előtt, pont nézegettem rc videókat és ezt az 1:16 igen meg gyalázzák.
Ilyet nem tennék soha egy pálya autóval.Ha már ide tévedtem, érdeklődésképpen mi az alap amivel néha napján lehet kicsit bolondozni?
Milyen méret ajánlott, kiegészítők (gondolom plusz aksi, gumi) ajánlottak?
Nagyobb parkban aszfaltra és valami hasonló "utcai autó" mint a videóban szereplő Porsche vagy valami Japán sedan. -
zodo
nagyúr
Nem szeretnék sportolni vele csak úgy megtetszett.
Igen, HYUNDAYI limitált kiadás. 1:24 méretben is van.
Nem vagyok wrc rajongó inkább wtcr ahol Michelisz Norbert versenyez szintén a márkánál.
Gondoltam ezen is lehet alkatrész cseréket eszközölni de laikusként egy kép alapján ezt nem tudhatóm.
Köszi az infót, meghagyom a többieknek. -
zodo
nagyúr
Üdv.!
Sosem volt még ilyen autóm, talán nem is tudnám kihasználni.
Erre most bukkantam, nagyon marketing kamu cucc vagy néhanapján előkapni és menni pár karikát jó vétel?Ha távos autó akkor leginkább drift/pályaautózás mintsem valamilyen terepjáró és társai kategóriában gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest