- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
(Bundás) #558 üzenetére
Ő repülőzik van kb 4-5repülője amiből talán 1 -2 elektromos és egy helikoptere, plusz egy autója ami szintén robbanómotoros, hát igazán nem ajánlott semmit, azt mondta, hogy, vagy is azt ajánlotta, hogy ahogy én szeretném
Azért nem akarok igazán elektromosat, mert ha azt megveszem és nagyon sokat kell töltögetni (már pedig sok akkut nem tudok venni mert drága) stb... és mondjuk fél vagy egy év után szeretnék üzemanyagosra váltani akkor meg miből, sajnos nem tehetem meg, hogy megvegyem azt ami tetszik, ezért nem akarok nagyon váltogatni inkább vennék olyat ami 1évig biztosan megvan aztán motor csere stb... majd 2-3év után ha addig bírja lecserélni, bár lehet addig nem is bírná, nem tudom...
De az elektromos is ugyan úgy tönkremehet nem? szóval az se habos torta, azzal is kell foglalkozni, csak hát nem annyit ez is igaz...
De azért sikerült jócskán elbizonytalanítani, már az egésztől is
Szerk.: ezek után még jobban gondolkodok rajta, viszont valamit "muszáj" mert gépezéssel már nem bírom végig a nyarat, már nagyon unom, semmi nem fog meg benne, de én meg nem igazán vagyok az a kézi, foci stb... stílusú, nem vagyok "dagadt" meg jó az állóképességem csak jobban lekötnek az olyan ülős, vagy keveset szaladgálós dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest