Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Meg szeretném osztani veletek a tapasztalataimat a DB-ről.
Asszem májusban vettem 3 éve. Az egérkéről azt tudom h játékra n1, de vannak betegségei, ami a Krait-re is igazak, mivel jóformán a megjelenéásekor vettem azóta csak azt nyüstölöm és az oldalán található müanyag(vagy szilikon?) csík 1-2 év után rohamosan elkezd koszolódni és nem arról van szó h nem takarítom az egeret. Erről szó sincs. Mindig megtakarítom, de valamiért ez nem elég és elszineződik és tapad ami nagyon nem jó érzés amikor megfogom.
Egy időben csinált olyat, hogy a kattintást nem érzékelte, (mint a sorozat hibás MSIE4.0, olyanom is volt előtte.), de ez csak egy ideig volt.
A következő egérnek is Razer van kilátásban, esetleg Logitech.
A Deathadder nagyon tetszik, jobb formája van szerintem mint a DB-nek és jobb anyagból.
Amitől kicsit félek a Razernél az a driver, a DB driverét már fel se teszem, nincs értelme, még mindig CS-zek és semmi más nincs fent csak az alap win driver + egérgyorsítás kikapcsolva .reg file-al.Ez az én tapasztalatom, gondoltam megosztom veletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Projektor topic
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Borderlands 4
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- openbox/A++ HP Victus 16" ips 144Hz, R7-6800, RTX3050 Ti, 16GB DDR5 / 512 NVMe, WiFi6 SZLA +GARANCIA
- ThinkPad P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 Magyar 2025 éjfekete színben, 2 év garanciával eladó!
- Intel I5-9500
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest