Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Meg szeretném osztani veletek a tapasztalataimat a DB-ről.
Asszem májusban vettem 3 éve. Az egérkéről azt tudom h játékra n1, de vannak betegségei, ami a Krait-re is igazak, mivel jóformán a megjelenéásekor vettem azóta csak azt nyüstölöm és az oldalán található müanyag(vagy szilikon?) csík 1-2 év után rohamosan elkezd koszolódni és nem arról van szó h nem takarítom az egeret. Erről szó sincs. Mindig megtakarítom, de valamiért ez nem elég és elszineződik és tapad ami nagyon nem jó érzés amikor megfogom.
Egy időben csinált olyat, hogy a kattintást nem érzékelte, (mint a sorozat hibás MSIE4.0, olyanom is volt előtte.), de ez csak egy ideig volt.
A következő egérnek is Razer van kilátásban, esetleg Logitech.
A Deathadder nagyon tetszik, jobb formája van szerintem mint a DB-nek és jobb anyagból.
Amitől kicsit félek a Razernél az a driver, a DB driverét már fel se teszem, nincs értelme, még mindig CS-zek és semmi más nincs fent csak az alap win driver + egérgyorsítás kikapcsolva .reg file-al.Ez az én tapasztalatom, gondoltam megosztom veletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Suzuki topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Svájci jellegű bicska eladó
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest