Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz bwoay #37 üzenetére

rendben hulyeseg a raszta
    szoval egyreszt: mikor kint voltam az usa-ban, s ilyen frizurat szerettem volna csinaltatni (kesobb lemondtam rola) mikor ismerosoknek emlitettem, hogy mirol van szo, csak neztek, hogy miert akarok olyan hajat, mint ami a feketeknek van (ha jol sejtem, akkor arrol az apro fonasszeru valamirol lehet szo) - bar lehet, hogy az is hulyeseg, hogy ugy hivjak

masreszt sehol nem mondtam, hogy ha nem megfelelo samponnal mossa a halyat, akkor az szetjon - a dreadlock legjobb tudomasom szerint max ollotol jon szet - arra utaltam, hogy ennel talan jobban szamit, hogy mi van a hajadon, hosz a zartsaga miatt, ha pl nedvesseg bennemarad, akkor hipp-hopp berohad a hajad es iszonyatos szaga lesz (mert lassuk be ezeknek a tincseknek nem eppen kiemelkedo a szellozese, foleg, ha a vastagabb fajtabol vannak)
    viasz (marha a wax itt meg viaszt jelent) meg szerintem is felesleges, nem esik az szet magatol

harmadreszt ez a ''topic tul komolytalan ahhoz, hogy...'' eleg elitistanak es lenezonek hat...

Új hozzászólás Aktív témák