Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismét láma kérdésem van:
Batocera-ra szeretnék játékokat másolni. Valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy mit és hogyan?
Olvastam ssh-ról, ajánlottak live linux-ot, meg Samba-t, de ez nekem egyelőre latinul van. A retropie-nál
létező módszer nem műxik batocera-n (pendrive-ra fix könyvtárstruktúrába másolni a játékokat, és átmásolja magának?)? -
-
-
Sziasztok,
valószínűleg ezerszer kitárgyalt n00b kérdésem van, de nincs időm ennyit visszaolvasni.
[Memóriakártya]
Mi a sz@r akkor, ha a vadiúj memóriakártyákra nem tudok írni Win10 alatt?
"Error writing to storage" hibaüzenettel megáll a RPi Imager. Sandisk Ultra (UHS-I A1) SDSQUAR-032G-GN6MA kártya, Samsung 32 gigás MB-MC32GA/EU kártyával szintén. Vadiúj kártyák. Valami Kingston 16 gigással is próbáltam, azzal is ugyanez. Etcher szintén nem írta, Win32 Disk Imager szintén nem.
Próbáltam másik kártyaolvasóval, másik USB portban is, de semmi. Egyelőre az a kártya (16 gigás Sandisk) működik normálisan, ami a géphez volt (Pi400), meg egy Samsung Evo Plus 128 gigás.
Ennyire kényes a kártyákra? A 32-es Sandisk benne van a listában, zöld is, elvileg mennie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest