- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izeka82
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Végül az lett, hogy egy másik kártyára raktam új rendszert. Úgy nagyjából mindennek megvan a leírása mit hogyan telepítettem régebben. Illetve a lényegről pont előző nap csináltam biztonsági mentést, a többi dologról meg voltak mentéseim, nem változtattam régóta semmit.
Helios: a Total commanderhez létezik plugin amivel tudja kezeleni az ext4 fájlrendszert is.
-
Izeka82
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Raspberry pi 3-asom, ami egy áramszünet óta nem tudja betölteni az os-t. Addig jut el, hogy bejön a Raspberry Pi Desktop kép, és onnan márnem megy tovább. A gép működik, mert másik kártyával gond nélkül elindult. A kártyát Total commanderrel tudom olvasni, és lementeni róla bármit a home könyvtárób. Ki lehet valahogy deríteni windows-os környezetben, hogy melyik fájl sérülhetett meg az sd kártyán? -
Izeka82
csendes tag
Sziasztok!
Egy hálózati kérdésem lenne. Samba megosztást sikerült megcsinálnom, működik is. Viszont szeretném 2 különböző hálózaton is elérni. Jelenleg kábelen működik, és van egy másik wifis hálózat amihez kellene csatlakozni. Ez megoldható valahogy? Net elérés elég lenne egyikről. -
Izeka82
csendes tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy valaki vett-e már ilyent tápot [link]
Egy Raspi B+-hoz esetleg jó lenne-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest