- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scofield657
csendes tag
Sziasztok!
hosszas várakozás után végre megjött a raspberry-m!
Pár kérdés (bár lehet hogy volt már róla itt korábban szó):
a tv-re rca-n keresztül kötöm de a képet szétnyújtja és a színek se annyira jók! config.txt -m nincswhezzy rendszer!
Duál boot van még openelecem aminek a menüjébe betudtam állítgatni a képet!
milyen alkalmazás segítségével tudom irányítani androidos telefon segítségével? esetleg laptopról irányítani valamivel?
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/kabel_csatlakozo_adapter/adapter/mini_usb_wifi_150mbps_wireless_halozati_adapter_14_1631892989.html
http://szamitastechnika.vatera.hu/halozati_eszkoz/switch_hub/7_portos_aktiv_2_0_usb_hub_halozati_adapterrel_1633317941.html
ezt a két eszközt gondoltam megvenni hozzá, bár nem tudom hogy működni fog-e vele! Az elinux.org-on a támogatott eszközök listájában ugyan nem találtam meg, de hátha valaki ilyet vett hozzá, vagy esetleg tud valami infoval szolgálni! vagy ebay-es elfogadható áron melyik hubot és wifi adaptert érdemes megvenni hozzá?
mindegyik usb hubnál megkell csinálni hogy ne tápláljon vissza raspberrynek áramot?
-
scofield657
csendes tag
nem járható út úgy nézem az a kiegészítő! és esetleg valami jó leírás arra hogy egy olyan panelt hogy lehetne építeni ami usb-s és egy vagy két motort tud vezérelni! Azt akarom megcsinálni hogy veszek egy webkamerát hozzá és kicsit mozgatni valami villanymotorral! nem körbeforgatni
csak amennyit a kábel enged! programozás része menne, de semmi ötletem nincs hogy lehet usb-n utasítást adni egy motornak pl
-
scofield657
csendes tag
ez a gertboard az amit én keresek! Lehet ilyet rendelni?
-
scofield657
csendes tag
Sziasztok!
Nemsokára (kb 9 hét
) lesz nekem is ilyen raspim! Valahol láttam hozzá egy szerkezetet amire valami villanymotort lehetett kötni és raspivel irányítani! Hol lehet olyat rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest