Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puro
aktív tag
3D nyomtatás jónak tűnik, köszönöm
-
Puro
aktív tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Hát a cikkben nasnak minden mást csak openmediavaultot ne
Szerintem ez százszor jobb rendszer erre, többet kell benne pötyögni, de ha az be van konfigolva akkor többet hozzá sem kell nyúlni. Azon nekem 90-100MB/s ír/olvas megy lanon keresztül usb3.0 hdd-re, xfs fájlrendszeren hozta a legjobb teljesítményt. RP4 2GB. -
Puro
aktív tag
Írtam nekik levelet, hogy mi a helyzet, kb. sablon választ kaptam, hogy sok a rendelés megnőtt rá a kereslet 2021 óta, keressem a PI400-at, az jobban elérhető. Elérhető 47k-ért persze
Viszont nekem nincs szükségem billentyűzetre, egérre, sd kártyára, beginners guidera, hdmi kábelre, tápegységre. Átment ez is vicc kategóriába, mákom volt, hogy még sikerült 26k-ért venni tavaly Pi4 2GB+házat felesleges dolgok nélkül. -
Puro
aktív tag
Üdv!
Gondolkodom rajta, hogy vennék egy ilyen csoda masinát. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire jól használható ez különféle ucontrollerek, epromok írásához? Főként ilyen célokra használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- Ryzen5 pc(R5-3600/gtx1070/32gb ddr4/SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Viszont nekem nincs szükségem billentyűzetre, egérre, sd kártyára, beginners guidera, hdmi kábelre, tápegységre. Átment ez is vicc kategóriába, mákom volt, hogy még sikerült 26k-ért venni tavaly Pi4 2GB+házat felesleges dolgok nélkül.
wassermann