- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Gurulunk, WAZE?!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
wassermann #11410 üzenetére
Köszi szépen, abban a topic-ban már sok ötlet van, kiindulásnak jó lesz. Végigolvasva annyi aggaszt csak talán, hogy ember nincs az egész MA-n akinek bármelyikből is lenne.
Szóval ha sikerül is rendelni bármelyikből, jár majd hozzá 0 support.
Laptopot nem akarok PS-hez, min. a 21-es monitoromon akarom használni, hogy ne görgetéssel teljen a fél életem.
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
Bocsánat ha nem egészen jó helyre írok, de nekem Photoshop-oláshoz lenne szükségem egy nem nagy és nem drága gépre.
Ha jól tudom annak csak Windows-ra van asztali változata, az meg erre az eszközre nem telepíthető.
Tudnátok javasolni esetleg Windows-os miniPC-t?
Itt a forumon én csak Android-osokat találtam ezen kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged