Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbatee
csendes tag
A legutóbbi frissítés összeborította a boblight-om. Aztán a teljes újratelepítés megoldotta a dolgot. De. Mivel este a boblight-constant-ot használtam hangulatvilágítással az xbmc screensaver-e után, most nem tudom ezt a funkciót az xbmc inaktivitása idején tudjam használni.
Valakinek ötlet? -
hajbatee
csendes tag
"The Raspi plays 1080p video fine, it's the accompanying high-def audio it chokes on. Hardware decoding of DTS is available now but DTS Inc has not responded to the Raspi Foundation's approaches for licensing."
"
DTS was quick to respond :-)
Raspberry Pi hardware and OS combinations vary in efficiency, and this variance can prevent a consistent, quality experience. Currently, to enjoy high quality DTS audio, we suggest connecting an AV receiver with DTS support and using a software media player that supports HD audio bit streaming to pass through DTS Audio to the AV receiver. DTS will continue to watch the development of the Raspberry Pi project as it evolves."Akkor ezt kiveséztük.
Nem mi vagyunk a bénák. -
hajbatee
csendes tag
Engem is nagyon érdekelne, hogyan lehetne DTS 5.1-et kicsikarni a raspbmc-vel futó RPi-ből, mivel nekem sehogyan nem sikerült eddig, pedig RPi->TV HDMI passtrough->Optikán hang a házimoziba kombináció egy Apple TV 2. gen. XBMC variációval működik. Ahogyan én utána olvastam nincsen DTS licensz erre a hardverre és csak sztereóban jön csak ki belőle.
Jelentkezzen az akinek megy a DTS passtrough bárhogyan az jelezze, hogy hogyan sikerült neki. -
hajbatee
csendes tag
Kérdés a következő:
Boblight-ot hogyan kell úgy beállítani, hogy az xbmc menünél is kövesse a háttérváltozást?
Szemléltetve: http://www.youtube.com/watch?v=BDeDNs9oP-k
-
hajbatee
csendes tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nekem Raspbmc-n nem sikerült sima DTS hang továbbítása sem az erősítő felé mivel Rpi-re nincsen DTS licensz. Így a DTS sztereóvá konvertálva jön ki. Véleményem szerint eléggé akadozna vagy meg is feküdne a DTSHD-től.
-
hajbatee
csendes tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igen a ledeket egy Arduino Uno r3 vezérli. Egy Adalight project pack mintájára. Elvileg nem lehet vele gond a teszt videók alapján.
-
hajbatee
csendes tag
-
hajbatee
csendes tag
válasz
wassermann
üzenetére
Hardveresen még nem gyorsítottam. Nincsen borda a málnán, azért megpróbálom. Csak a boblight.conf és boboptions.txt-el variáltam, de kb. 10 perce sült meg a ledeket hajtó táp (5v2A). Mivel pótoljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, 8. gen i3 CPU, 500 GB M.2 NVMe SSD, 16 GB DDR4 RAM
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő