Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Igen, majdnem $2 is lehet 50 db 9 mm-es (fene tudja most hirtelen mekkora az a chip, de rengeteg féle méret van, ha nagyobb kell)
-
-
Celtis
veterán
Elvileg a probléma a Kodi samba és nfs implementációjában van. Lehet vele küzdeni, én is megtettem, de stabil eredményt nem sikerült elérnem.
Még nem próbáltam, de egy ember végigjárta az utat és megtalálta a megoldást. Külön fel kell csatolni a NAS meghajtókat, és nem a Kodira bízni.
Itt van leírva. Ezután a felmountolt drive-ot kell beböngészni. -
Celtis
veterán
Figyu, én már rengeteget küzdöttem ezzel a szaggatással, szóval tudom miről beszélek. Az, hogy a TV-d látja a NAS-t, valóban azt jelenti, hogy van DLNA.
Próbáld meg a Kodiban a DLNA megosztást betallózni (UPnP eszköz), felvenni forrásként, és azon keresztül lejátszani ugyanazt a filmet. Írd meg, hogy úgy jó vagy sem.
-
-
Soja
aktív tag
Én is most telepítgetek, prógálgatom, és pont így jártam most én is.
Nekem nem ette meg a kártyát, mert vagy rossz fájlrendszert használtam, vagy rossz szektorméretet.
Nekem végül is a fat32 - alapértelmezett szektorméret - formázás megoldotta.Azért elég gáz, hogy kártya nélkül képet sem ad

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny MINI PC/i7-14700T vPro/32GB/512GB SSD/Nvidia T400 4GB/Új
- Eladó Dell Optiplex 7010 MT / i5-3470 / 32GB RAM / 1TB HDD
- GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

alin hol érdemes venni olcsobban,regen volt linkelve az elado

wassermann