- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
Ne használd azt a töltőt. Hasonló egy dolláros töltővel mértem a feszültséget és pillanatok alatt megszalad 7 volt fölé, mielőtt kikapcsoltam. Nem tud 1A-t és mivel nem is stabilizált, így csúnyán el tud mászni a felszültség. Használj rendesebb töltőt, az a kacat lehet 500mA-t sem tud leadni stabilan.
Ha szerencséd van, akkor nem tette tönkre a pi-t.
(#8906) bambano: az usb-s töltől 5.2V környékét szokták leadni teheletlenül. A jobbak valamennyire tartják is az 5V-ot. Egyébként a teljesen feltöltött lithium akku 4.2V környékén van. Ja és nincsen eredeti málna táp, mivel az alapítvány nem árul kiegészítőket. Az hogy pakkban milyen töltő kerül mellé, az attól függ, hogy melyik cégtől veszed meg. A régebbi sorozatú pi-knél elég sok feszültség esett a tápáramkörön, lehet ezért preferálták az 5V-nál többet adókat. A B+ azt hiszem már nem ilyen. Az ideális táp a mérési pontokon kereken 5V.
-
tvamos
nagyúr
Nekem 800mA-es Nokia toltorol vigan megy. (Valojaban, ha nem kotok ra USB eszkozoket, a notebookom USB-jerol is megy, szoktam soros SSH-n keresztul maceralni. Mondjuk HDMI-t meg nem latott...)
(#8906) bambano válasza Warter (#8905) üzenetére
Az USB mobil toltok valojaban tapegysegek, olyan feszultseget adnak ki, ami rajuk van irva. 5V, vagy 5.25V. Valojaban ezek nem is toltok, mert sosem kotunk rajuk akumlatort tolto elektronika nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest