- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
UsagiYojimbo #5875 üzenetére
Szia
Most is Raspbian van rajta, de nekem ez túl bő, egy csomó olyan plusz dolog van rajta, amit a PI-sek tettek rá. Illetve ha jól tudom, akkor ezen van grafikus felület is, ami nekem szintén nem kell.
Valami alap rendszer kéne, mivel jelenleg csak egy svn szervernek használnám, de jó lenne, ha ssh-n keresztül nem kéne egy percet várni egy comm<TAB> lenyomása után :SAz történt tegnap, hogy újraindítottam távolról a pi-t, és utána már nem tudtam ssh-n elérni. Ezért kihúztam a pi-t a konnektorból, hátha a reboot nem jött össze neki, gondolom ezt kár volt, mert így a router új IP-t osztott neki, így már a port-forwarding sem működik:S
És akkor itt jutottam el odái, hogy ha már ennyi gond van vele, hogy úgy is cipelhetem oda a monitort meg a billentyűzetet, akkor feltennék valamit a raspbian helyére, én egy debian 6 vagy 7-re gondoltam, de a véleményetekre is kíváncsi lennék. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged