Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Akkor hagyd el az X-et a parancs végéről.
Elméletileg ezzel a paranccsal kiírathatod a CPU és memória foglaltságot a kijelzőre. Elkézelhető, hogy az lcdproc csak újraindítás után olvassa be, értelmezi az új konfigfájlt.
Pl. asystemctl status LCDd.service
parancs azt mutatja, hogy rendben fut?Értem hogy nem érted, de akkor nem egy "ismeretlen" eszközzel kellene próbálkozni, hanem egy olyant kellett volna vásárolni, mihez n+1 működő "step by step" leírás létezik. Vagy legalább vásárlás előtt utánaolvasni, hogy az lcdproc ismeri-e az adott modellt, vagy használta-e már valaki volumio-val.
Ráadásul nekem semmi tapasztalatom se a volumio-val, se az lcdproc-al. A kedvedért kerestem rá, futottam át a manual-t. Szóval vak vezet világtalant tipikus esete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Tomato firmware
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest