- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor hagyd el az X-et a parancs végéről.
Elméletileg ezzel a paranccsal kiírathatod a CPU és memória foglaltságot a kijelzőre. Elkézelhető, hogy az lcdproc csak újraindítás után olvassa be, értelmezi az új konfigfájlt.
Pl. asystemctl status LCDd.service
parancs azt mutatja, hogy rendben fut?Értem hogy nem érted, de akkor nem egy "ismeretlen" eszközzel kellene próbálkozni, hanem egy olyant kellett volna vásárolni, mihez n+1 működő "step by step" leírás létezik. Vagy legalább vásárlás előtt utánaolvasni, hogy az lcdproc ismeri-e az adott modellt, vagy használta-e már valaki volumio-val.
Ráadásul nekem semmi tapasztalatom se a volumio-val, se az lcdproc-al. A kedvedért kerestem rá, futottam át a manual-t. Szóval vak vezet világtalant tipikus esete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest