- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
attilav2 #45044 üzenetére
Lehet, hogy inkább egy villanyos topicban kellene érdeklődni a földelési lehetőségekről.
Én is laktam ilyen lakásban. Csak a fürdőben és a konyhában volt földelt konnektor.
Úgyhogy fogtam egy hosszabbítót és átvittem a konyhából a szomszéd szobába, ahol a gép volt. Ha a nappaliba is kellett volna, akkor vagy hosszabbítóval rondán megoldom vagy kábelcsatornában, sokkal szebben oldom meg. Ráadásul a falba be volt öntve az alu kábel. Szóval a csere nem volt lehetséges bontás nélkül. Ettől függetlenül gondolkodtam a kábelek cseréjén, csak aztán végül nem laktam benne annyit, hogy meglépjem. De az egyetlen igazán járható út a kiépítés.
TV alatt én PC-t használok. Nekem fontos a 4K, ha már 4K képes a TV. Próbáltam Pi4-el, RPiOS-sel, böngészővel. Nézhetetlen volt. Alacsonyabb felbontásra állítva a videót, akkor is. A Pi eleve 4K felbontáson futott. A 4K filmeket már meg sem próbáltam. A PC (szerintem erre a célra) sokkal jobb. De nem is volt célom kiváltani a PC-t Pi-vel.
Esetleg olyan PC tápot lenne érdemes nézni, aminek nem kell földelt konnektor. A laptopok töltője sem földelt, mégsem ráznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest