Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balerik
aktív tag
Szia!
Nekem is RPI 4 em van 2GB memóriával. Jelenleg LibreELEC fut rajta és nem volt még olyan FHD vagy 4K (4K HDR) film ami ne tökéletesen futott volna rajta akadás nélkül (bármely méret mellett, volt már 45-50GB film játszva). Próbáltam már több PI-s OS (LibreELEC; OSMC; DietPI) és mindegyik alatt KODI-val hibátlan volt a filmek lejátszása.
Ha csak FHD; 4K; 4K HDR a cél akkor LibreELEC,
Ha kell torrent is akkor OSMC, abban egyszerűbben és alapból bekapcsolható a Transmission. -
JulianSinulf
őstag
Szia!
Van a gondodra egy jó megoldás. BarebonePC-t kell építeni és az le fog játszani mindent.Nekem 4 GB-os verzióm van és a hardver nem tud egyszerűen többet, mint amit tapasztaltál.
Eleve 4K felbontáson már jelentkeznek a sebességgondok, YT-n ekkora felbontású filmet csak lassú diában lehet.
Ezen területen inkább hanyagoltam a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Budget Gamer PC eladó! 17-7700K/32GB RAM/ 1660Super
- Új Gamer PC / RTX 5060 Ti 16GB / I5-14400 / 32GB DDR5 / Be quiet! / Garanciás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Eladó Gamer PC - i7-14700KF,32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, ASUS RTX 4070S
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann