- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Én is eg kicsit túlhypeoltnak tarom ezt az "FTP nem biztonságos" dolgot, de az ördög soha nem alszik, sok robot scanneli a nyitott portokat, szóval a sima Port forwarding az állandóan nyitott portjaival önmagában necces lehet, nameg nem kevés wannabe hacker, meg script kiddie szórakozik gyakorlásként a nem védett kommunikáció buzerálásával...
Illetve ha normál titkosítatlan FTP-n valaki kiszúrja a ddnsed, és akár poénból elkezdi brute force-al a loginodat próbálgatni, észre sem veszed, hogy b@sztatják ,ha már bent van, nem az a kérdés, hogy mit visz el, hanem, hogy mit rak be, amire nem is gyanakszol...
Anno a WannaCry, ami erőműveket, kórházakat bénított meg, is SMB10en, meg FTPn terjedt...Céges környezetben biztos nem használnák sima FTP-t de családi képek, filmek , saját fileok megsztására szerintem bőven jó.
Én sem azért akarok egy biztonságosabb megoldás kialakítani, mert rettegek az adataim miatt, hanem addig is tanulok új dolgokat, megoldásokat, összefüggéseket...
Itt meg rohadt jó a csapat, külön köszi ezért a hozzászólás ért:
#38208) Keem1 "Ha valahol elakadnál, akkor meg itt vagyunk, bedobod az elakadásod paramétereit, és vagyunk itt páran, segítünk " -
sonar
addikt
Nézd, akinek nincs baja csinál magának. Lehet élni virusírtó nélkül is a windowson.
Vezetékes switchen is simán megy a port mirroring, közös használatú wifi-n meg pláne.
ftp-nek portot nyitni a routeren további lépés egy nem várt meglepetéshez.
A kockázat a lényeg. És miért ragaszkodnál egy elavult technológiához mikor számtalan jobb alternatíva van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest