- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
Tarokk79
üzenetére
Nem én fogom megmondani a tutit, de én valószínűleg feltolnék rá egy Raspbiant és kipróbálnám az összes alapvető szolgáltatását:
1. Miután megvan a feltelepített microSD kártya, elindul-e vele a gép?
2. Látok-e tartalmat mindkét HDMI kimeneten?
3.a) Érzékeli és kezeli-e 2.0-ás eszközöket (pl. billentyűzet, egér) az összes USB aljzaton keresztül?
3.b) Érzékeli és kezeli-e 3.0-ás eszközöket (pl. pendrive) a 3.0-ás USB aljzatokon keresztül?
4. Tudok-e kábeles (Ethernet) hálózati kapcsolatot létesíteni? Hozza-e a max. sávszélességet?
5. Működik-e a WiFi? tudok-e kapcsolódni az otthoni hálózathoz?
6. Működik-e a Bluetooth, tudok-e kapcsolódni BT eszközökhöz?Nyilván érdemes lehet a kamera csatlakozóját is kipróbálni, de ahhoz kamera és megfelelő program kell, nem tudom, ezekkel rendelkezel-e. Ugyanígy a GPIO tüskéit is hosszasabban lehetne csak 100%-os bizonyosággal lecsekkolni.
Ja, és hosszú távon elgondolkoznék egy nagyobb bedobó nyílású és térfogatú postaláda kialakításán. Nekem költözés után az egyik első dolgom annak megépítése volt.
Azóta (12 éve) talán csak egy nagyobb csomag várt meg a kerítés kövön.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- SUSE Linux
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Ryzen 7 5800x tuf, rtx 3080 10Gb, 32Gb DDR4 3600Mhz, wifis
- GAMER PC BEAST ELADÓ - AMD 9950X3D - 96GB 6000Mhz DDR5 RAM - RTX 4090 - Corsair ICU víz hűtés -
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta (12 éve) talán csak egy nagyobb csomag várt meg a kerítés kövön.
wassermann