- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
kovisoft #32924 üzenetére
Igen, csak ilyen hibákat láttam. De kb. vagy 1000 sor volt összesen, csak a hasonlókat töröltem a pastebin-es linkből, hogy ne legyen túl hosszú.
cigam: Annyira tényleg nem fontosak, csak média tárolónak használom, de van amit nem tudok újra beszerezni és azokat lementeném.
Egyébként parancssor nélkül hogy lehetne lementeni egyik külső lemezről a másikra olyan 250 gigát az RPi-n keresztül?
Ha WinSCP-vel próbálom, csak 1-2 MB/s-mal másol (mintha wifi-n keresztül másolna egyik usb-ről a másikra). SMB, FTP szintén ilyen lassú.
De Transmission-nal pl. a fájl áthelyezés múltkor 40MB/s körüli sebességgel ment.
Külső tápos. Múltkor mondjuk volt áramszünet, lehet akkor sérült meg a fájlrendszere. De a PC-ben lévő NTFS-re formázott 10 éves HDD-nek még semmi baja nem volt, pedig az túlélt már vagy 30 áramszünetet is meg számtalan reset-et.
Itt nincs ilyen, hogy optimalizálás gyorseltávolításra vagy valami hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged