- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Wifi-n próbálom.
A Raspberry Pi-n meg egy Orico 7688U3 házba szerelt WD Purple 6TB HDD van exFat fájlrendszerrel.
Bármit akarok rámásolni, lassan megy, pedig egy 10 MB/s-ot elvárnék így WiFi-n keresztül is.Mióta meg rákötöttem az új HDD-t azóta minden torrent hozzáadásakor lefagy az egész gép olyan 5-10 percre és újraindul. Csak ezután indítja el a letöltést. Pedig csak 3-4 MB/s-mal tölt a lassú net miatt. A proci hőmérséklete is ilyenkor 75°C felett. Ma már rátettem egy ventilátort, így "csak" 50°C-os, de ugyanezt csinálja torrent hozzáadáskor.
Míg nem töltöttem 20 gigás FHD filmeket, addig nem volt ilyen gond. A lemezhely foglalás miatt fagy le, vagy miért? Mert lefagyott állapotban is dolgozik a HDD. Eddig csak egy régi laptop HDD volt rákötve.
Szabad memóriát is keveslem ami olyan 15% csak, üresjáratban is. Mondjuk azt sem értem miért csak 747 MB-ot ír teljes memóriának az 1GB helyett.
Esetleg ha lecserélném a Micro SD kártyát egy gyorsabbra? Mert most csak egy Class 4-es van benne azt hiszem. A tönkrement Mixza kártyák óta még nem vettem újat.Ezzel szemezek, de ez sem egy sebességbajnok, de legalább nem menne tönkre fél év alatt. Vagy ti mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged