Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
fpeter84
üzenetére
Nem vágyom androidra
Gondolok a jövőre is, nem szeretnék olyasmibe belefogni, amihez lövésem sincs és az android ilyen. Az OBD jól meg linux alatt, minden kódot ki tudok olvasni és a Delphim csak annyit írt, hogy ABS szenzorhiba, linux alatt megtudtam, hogy jobb első
Amúgy ez egy 97-es modell, multiplexer kell hozzá és ezt egyszerűbb linux alatt megvalósítanom, mint droidon (eddig kézzel dugdostam át a portokat, de könnyen automatizálható és akár wifin át a szobából meg tudnám nézni ha panasz van). Az autóban nincs 2DIN magas helyem, gyári eszközök ezért nem jöhetnek szóba. Talán egy androidos X kliens, mint egy kijelző megfelelhetne, de az megint bonyolítja a dolgot. Reméltem, hogy valaki tud ajánlani egy bevált típust.A rádióról jó, hogy szólsz, nem gondoltam, hogy problémás lehet
az RTL chipes DVB-T jól megy a laptopon, megpróbálom majd azzal, de a rádió eredeti helyén megmarad a gyári kazettás is, szóval vész esetén azt is lehet hallgatni. Mi a gond a rádiókkal amúgy RPi-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Gondolok a jövőre is, nem szeretnék olyasmibe belefogni, amihez lövésem sincs és az android ilyen. Az OBD jól meg linux alatt, minden kódot ki tudok olvasni és a Delphim csak annyit írt, hogy ABS szenzorhiba, linux alatt megtudtam, hogy jobb első
az RTL chipes DVB-T jól megy a laptopon, megpróbálom majd azzal, de a rádió eredeti helyén megmarad a gyári kazettás is, szóval vész esetén azt is lehet hallgatni. Mi a gond a rádiókkal amúgy RPi-n?
wassermann