Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
a pi3-on broadcom van, mert egyrészt az alapítványosok broadcomosok, ahogy a pi procija is. Másrészt ennek van drivere a windows-ra is, mert tabletekben is használják.
(#23977) fecus
ha olyan csatornán megy a wifi router/ap, amit sokan mások használnak, akkor amiatt is döcögős lehet. Meg ha csak nyákra mart antennája van a sticknek az sem javít a vételen.
Ha firmware is kell hozzá, akkor esetleg annak a cserélgetésével is lehet próbálkozni.Ha nem akarsz külső botantennát wifinek, esetleg valamifólia antenna is jó lehet, amiket a tv boxokban is használnak, meg notikban.
-
Ez nem raspbian. Itt az oprendszert én fordítottam. Buildroot. Nem megy semmi driver nélkül csak amit beleteszek. Sajnos az rtl8188eu drivere nem tökéletes és nem tudom cserélni csak úgy.
Majd ki kell próbálnom egy másik típussal, de előbb újra kell fordítani annak megfelelő driverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- DELL Optiplex 3060MT eladó
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann