- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bally4
tag
válasz
Psycho12 #22161 üzenetére
Gondolod..koax kábel az csak a kábel "anyaga".
A koax kábel egyik oldalán a TV van, a túloldalán mi van?
DVB-T: antenna van a TV mellett, vagy a tetőn, és a mindigTV adásait lehet fogni, földfelszíni sugárzással,
DVB-S: műholdvevős tányér van, a zűrből jön a jel,
DVB-C: Kábeltv szolgáltatótól jön a jel, (faluhelyen utcáról póznán), ilyenkor nincs antenna a házon. Lakásban is ez a legvalószínűbb.Nálam DVB-C van, 26 csatornával, a telekom a szolgáltatóm. Egy éve még analóg módon jött a jel, csak bedugtam a koaxot a régi TV-be és volt adás. Mióta átálltak digitálisra, régi TV-re kell ugye a Set Top Box, vagy a Pi USB tunerrel. Az eszköz, amit vettem, az a Geniatech MyGica T230. Kínából rendeltem 23$ volt. Ez az eszköz tudja Pi-n a DVB-C-t és a DVB-T-t is, tehát nem nagyon lőhetsz vele mellé.
Kell egy kis bűvészkedés és utánaolvasás a beállításához, azbest blogjában nézz körül, illetve a hozzászólásai között keress, sokat ír róla, nekem is ő segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple Mac mini M2 8GB Ram 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest