- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
Kroni1 #12142 üzenetére
Regen meg sima piB-vel es 2A-valnprobaltam az 50ledemet gpiorol hajtani
Le is fagyott rendesen a rendszerMost pi2b 3A-val probaltam meg elso nap, akkor ha mind az 50led feher volt (legnagyobb fogyasztas)
Lefagyott a pi.Szoval nem kiserletezek, jo igy nekem hogy pinek van 5v3a es a 50lednek is kulon 5v2a
-
azbest
félisten
válasz
Kroni1 #12142 üzenetére
Amikor csúcsra van járatva valamiért a proci és közben még videót is dekódol, nagy hálózati forgalmat kezel, az már meg tud szaladni a 4 maggal. Valahol 800mA (max?) fogyasztás írtak, de rendes kiterhelős, kimérős összehasonlítást azt hiszem még nem láttam. A másfél watt az még elég kényelmesen dolgozgató fogyasztás.
Esetleg próbálj a háttérben ssh-n keresztül még valami terhelést csinálni rajta... mondjuk wget-tel vagy más utillal tölts valami fájlt a hálózatról és irányítsd a kimenetet fájlba vagy esetleg a dev/null-ba. A procit is meg lehet tekerni valamelyik utillal (több példányban a több mag miatt). Ha még úgy sem panaszkodik a tápra a pi, akkor valsz normál körülmények közt sem fog, szerintem. Vagy próbálj licensz nélkül fhd mpeg2-t játszani hálózatról, bár ahogy néztem ez nem terheli ki teljesen a proci minden magját, amikor próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest