Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Vertex 3 120GB. Nem is azért, hogy muszáj, csak most vettem meg fejlesztettem fel a notit nemrég, és nem igazán érzem mi az ami kell, meg mi az amit érdemes megcsinálnom rajta.
Ramdisk-et is most használok először. Nekem a 8 giga rengetegnek tűnik, szóval gondoltam pár dolgot át lehetne rá tenni, de jelenleg az egyetlen értelmes dolog a chrome cache-se ami át van irányítva, de annak meg alig kell több 100-200 megánál. -
Tenken
őstag
-
Tenken
őstag
Sziasztok!
64bites W7 alá van valami ajánlott ramdisk? Nem nagyon vagyok otthon a témában. Jelenleg 8GB van a gépben, és szerintem le lehetne csípni belőle. CAD-ot, böngészőt, lapozófájl-t tennék rá. Image meg menne hdd-re (rendszer alatt ssd van).
Mennyi ram-ot érdemes szabadon hagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest