Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
LucifeI2
üzenetére
Nekem is ninja-m volt, de az újabbik fajta. Miért lenne gagyi? szerintem nagyon jó
. Nekem nem volt nehéz leszedni az oldalát persze eleinte bűvészkedni kellett vele, de nem nagy ördöngösség
, kicsit hátrahúzod annyira h kiakadjanak a kis fülecskék amik kapaszkodnak a házba, utána meg húzd magad felé az oldallapot és már le is szedted
, illetve az oldalsó venti se volt hangos. A venti problémára most így hirtelen 3 ötletem van:
1. szedd le a porvédőt! úgy se sokat ér.
2. (ha az 1. nem hozna eredményt
) Rakj ellenállást a venti kábelébe, úgy mint a hátsó 120-asnak
.
3. ami költséges...veszel másik ventit
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Nekem nem volt nehéz leszedni az oldalát persze eleinte bűvészkedni kellett vele, de nem nagy ördöngösség
, kicsit hátrahúzod annyira h kiakadjanak a kis fülecskék amik kapaszkodnak a házba, utána meg húzd magad felé az oldallapot és már le is szedted
, illetve az oldalsó venti se volt hangos. A venti problémára most így hirtelen 3 ötletem van:
) Rakj ellenállást a venti kábelébe, úgy mint a hátsó 120-asnak
.
.