Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
Itt vagyok, válaszolok mindenre.
Németországból, rokonok segítségével vettem. (ott boltban 130euró (EBayen 70ért hozzájutottam)), és nincs hozzá táp, csak két ventit adnak hozzá.
Minden Raidmax házat kapni itthon, kivéve ezt... Túl drága a többi RaidMax házhoz képest.
Igen, elég tágas... azaz bazinagy... mondhatni a belső terével nincsenek problémák.
Kétféle konstrukció van. Titan/Samurai 901 és Samurai 908. A kettő közti különbség az a kereszt, mint a szamuráj homloka.
Mikor megjelent a ház, mindenki Alienware koppintásnak állította be. Döntse el mindenki maga, nekem ez tetszik jobban.
A problémád... hát.
Alul, a szemek mögött van egy kékledes 12cm-es venti (látható is az egyik képen), és amikor az aktív, kék fénye áthat a szemeken (mert azok átlátszóak ám!) és azon a homlok-íven. Szóval az a venti keveri a levegőt hátrafelé, de a prociproblémát nem intézed el ezzel...
én pedig mindenképpen alacsonyfogyasztású rendszert rakok majd bele (DC Opteron EE vagy Dothan vagy Turion vagy 33W-os mobil A64)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest