Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
Itt vagyok, válaszolok mindenre.
Németországból, rokonok segítségével vettem. (ott boltban 130euró (EBayen 70ért hozzájutottam)), és nincs hozzá táp, csak két ventit adnak hozzá.
Minden Raidmax házat kapni itthon, kivéve ezt... Túl drága a többi RaidMax házhoz képest.
Igen, elég tágas... azaz bazinagy... mondhatni a belső terével nincsenek problémák.
Kétféle konstrukció van. Titan/Samurai 901 és Samurai 908. A kettő közti különbség az a kereszt, mint a szamuráj homloka.
Mikor megjelent a ház, mindenki Alienware koppintásnak állította be. Döntse el mindenki maga, nekem ez tetszik jobban.
A problémád... hát.
Alul, a szemek mögött van egy kékledes 12cm-es venti (látható is az egyik képen), és amikor az aktív, kék fénye áthat a szemeken (mert azok átlátszóak ám!) és azon a homlok-íven. Szóval az a venti keveri a levegőt hátrafelé, de a prociproblémát nem intézed el ezzel...
én pedig mindenképpen alacsonyfogyasztású rendszert rakok majd bele (DC Opteron EE vagy Dothan vagy Turion vagy 33W-os mobil A64)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Könyvajánló
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest