Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
Itt vagyok, válaszolok mindenre.
Németországból, rokonok segítségével vettem. (ott boltban 130euró (EBayen 70ért hozzájutottam)), és nincs hozzá táp, csak két ventit adnak hozzá.
Minden Raidmax házat kapni itthon, kivéve ezt... Túl drága a többi RaidMax házhoz képest.
Igen, elég tágas... azaz bazinagy... mondhatni a belső terével nincsenek problémák.
Kétféle konstrukció van. Titan/Samurai 901 és Samurai 908. A kettő közti különbség az a kereszt, mint a szamuráj homloka.
Mikor megjelent a ház, mindenki Alienware koppintásnak állította be. Döntse el mindenki maga, nekem ez tetszik jobban.
A problémád... hát.
Alul, a szemek mögött van egy kékledes 12cm-es venti (látható is az egyik képen), és amikor az aktív, kék fénye áthat a szemeken (mert azok átlátszóak ám!) és azon a homlok-íven. Szóval az a venti keveri a levegőt hátrafelé, de a prociproblémát nem intézed el ezzel...
én pedig mindenképpen alacsonyfogyasztású rendszert rakok majd bele (DC Opteron EE vagy Dothan vagy Turion vagy 33W-os mobil A64)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest