- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Mint emlitettem desktop vonalat nem ismerem,serveren bármi usb disk müködik dinamikusként,majd kipróbálm sima 10 pro rendszeren
-
zolee001
őstag
Vásárlási ügyekben nem vagyok kompetens,a consumer dolgokat nem követem valamint nem magyarországon élek
Vmi usb-sata kábel/doboz csak kell,valahogyan csatlakoztatni kellene a diskeket
A fenti összegért használtan akár NAS-t is szerezhetsz amiben ált alap a RAID vagy hasonló -
zolee001
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
-
zolee001
őstag
Ez a storage spaces lényege,külsö-belsö diskeket köthetsz rá é bármikor tudod növelni a kapacitást
Csinálhatsz sima,tükör vagy paritásos "raidet" akármilyen diskekböl,sebességet a leglassabb eszközöd max sebesége határozza megUgyanakkor ott a hagyományos "raid" a disk managmentben 2000 óta,szintén müködöképes dolog amennyiben elöször dinamikus lemezzé konvertálod az üre fiziki diskeket,utána olyan raidet csinálsz amilyet akarsz illetve a diskek számától függ
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs