Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ
aktív tag
na most az van, hogy felismerte az új driverrel és már működik is. de... a bootscreen után nekem szokta írni, mit talált. ott van 4 hely mind üres. a sajátgépben sem látom az odd-t sajna.
eszközkezelő mostmár látja és kezeli is. látszólag minden rednben, de a gyakorlatban ez kicsit másképp van 
-
DroneZ
aktív tag
igen ezt szedtem le de még nem próbáltam ki nem sok erőm maradt mára
még befejeződik a feltöltés és kipróbálom, hogy jó-e, mert így elég gáz 1 usb-s dvd-vel.a firmwre egy másik sztori, ha nem megy muszáj lesz azt is frissíteni. egyébként a cd-n lévő fájlnál azt írta ki, hogy: "nem sikerült telepíteni a hardver így valszeg nem fog működni" valami ilyesmi volt.
de sztem okosabb leszel ha csinálok egy printscreen-t és meglátod.
-
DroneZ
aktív tag
-
DroneZ
aktív tag
az a legnagyobb poén benne hogy nincs driver a cd-n
csak egy-két fájl ami viszont nem jó. legalábbis ott keresi az illesztőt de nem találja és kiírja, hogy a hardver telepítése sikertelen. 
útálom ezeket. a 2. megoldás nekem bonyolult, inkább nem nyúlnék hozzá, főleg hogy új a gép
a biosos módszert még holnap kipróbálom. köszi a segítséget majd még jelentkezem, ha meglelem a hiba okát, ha nem. -
DroneZ
aktív tag
sziasztok!
lenne nekem egy olyan problémám, hogy az új gépben nem tudok odd-ket rákötni a gépre mert a win kékhalállal kifagy.
ott a probléma, hogy 2 pata vinyót kötöttem rá (nincs más) és az odd-knek már nem maradt hely csak a pci-os raid vezérlőn. ha a vinyókat rákötöm az ide-re és az odd-ket az alaplapi ide-re akkor kékhalál. ha fordítva csinálom akkor a win nem ismeri fel a vezérlőmet.
valakinek van valami tippje erre

másik problma hogy nem tudom az illesztőt feltenni mert ami van hozzá cd nem jó. netről is próbáltam már de semmi

márka? na az az ami nincs
sztem valami noname. köszi a helpet előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Arc Raiders
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

eszközkezelő mostmár látja és kezeli is. látszólag minden rednben, de a gyakorlatban ez kicsit másképp van 

a biosos módszert még holnap kipróbálom. köszi a segítséget majd még jelentkezem, ha meglelem a hiba okát, ha nem.