Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
jozsef m. #5728 üzenetére
Hali!
Sajnos én jelenleg nem is nézem az ssd árakat, persze ha nem számítana a zseton akkor belevágnék, de egyenlőre nem nyertem a lottón. Így marad a raid. A 0-ás tömbre pedig csak a rendszer ment, meg a játékok, semmiféle fénykép, vagy videó nincs rajta, így ha odalesz, akkor csak a rendszer bukik, azért meg nem olyan nagy kár. A játékállások meg úgyis online vannak.
Fontos adatokat én is inkább tükröznék. Az 10 pedig már 4 sata csatit foglalna a 6-ból, ez nállam sok, mert másra is kell.
-
-
antikomcsi
veterán
válasz
jozsef m. #5721 üzenetére
Hello!
Köszi a választ, akkor az élményindex semmit nem jelent.
Bár, hogy őszinte legyek nem érzek semilyen gyorsulást rendszer indításkor, mást még nem nagyon próbáltam. Remélem a játékok töltési ideje csökken majd. Úgy gondoltam, hogy a gamékat, és a programokat a rendszer particióra telepítem, hisz ezekért nem kár, ha borul a raid 0-ás tömb, a fontos dolgok meg mennek a tároló meghajtókra.
Remélem érezhető lesz egy kicsit a hatása, hisz elvileg az olvasás, és az írás is megnőtt, mégha az elérés maradt is. Egyébként 64K-s blokkokra osztottam a tömböt, úgy olvastam ez megfelelő lehet. Ha mégsem, akkor még nem késő legyalulni.
-
jozsef m.
tag
válasz
jozsef m. #5722 üzenetére
Bocs de itt a jó link
az 5721.-eshez ,itt még csak a rendszer van az SSD-n és a programok a RAID.-en.
Már sajnálom ,hogy nem készült mérés a teljesen üres állapotokról annyi megért volna ha már ugy is ujra kellet épiteni mindent,hogy egy szingli lemezre ráhuzom a Win-t és lemérek mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest