Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megjött a másik ssd is. Azt szeretném kérdezni,hogy fontos mind két ssd-n ugyan olyan fw lenni? Vagy az nem érdekes.
-
tomic
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azért gondoltam a raidre,mert volt egy db ssd- m. Ami ugye az idők folyamán egyre csak telt. Ezt ugye nem tudom most úgy eladni hogy az árát meg kétszerezve vegyek egy új 120gb- t. Így hát 12ért vettem még egy ugyan ilyet. Hallottam ,hogy akármi bibi is lesz valamelyikkel akkor ott ugrik minden. De ezeken én csak rendszert,progikat és jatékot tartok. Igy hát bele vágok. Még egyszer köszi mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest