Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
Freddy TNT #78 üzenetére
Freddy TNT: Te hogyan mented az adatokat a tartalék vincsidre?
Azt szeretném megcsinálni, hogy csak azokat a fájlokat keljen átmásolni a tartalék vincsire, amik ténylegesen meg is változtak. Mivel ezt nemtom hogyan kell, ezért én mindig letörlök mindent a tartalék vincsimről és újra rámásolok mindent. Csak sajnos ez rohadt hosszú ideig tart egy 200GB-os vincsinél. Ha ezt a dolgot én is meg tudnám oldani normálisan, akkor lehet, hogy én is inkább raid0-át használnék. Azt tudom, hogy cégeknél vannak erre frankó és jó drága mentőszoftverek, de egy csóró otthoni usernak milyen lehetőségei vannak?
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
válasz
Freddy TNT #78 üzenetére
Az biztos, hogy DVD-re is muszáj menteni, vagy valamilyen más drive-ra, amit el lehet zárni biztonságos helyre, ha tényleg fontosak az adatok. Azt csípem a raid1-be, hogy amikor tönkremegy az egyik vinyo, ami valljuk be a legtöbbször előforduló hiba a természeti katasztrófákkal ellentétben, akkor csak veszek egy másik vinyot és kész (rebuild). A természeti katasztrófák eléggé ritkák szerintem, de ha fontosak az adatok, akkor azzal is számolni kell. Szal nekem már több vinyom is tönkrement, de hála istennek nem kellett összevadászni az adatokat a DVD meg CD lemezekről, mert a RAID1 kötetem még eddig sohasem esett szét teljesen. : DDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó egy XMG P406 laptop
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest