Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sky D.
tag
SZ.V.SZ.
Adaptec 6405E-s kártya felesleges, inkább használd az alaplapot(mondjuk a Raid migráció nem rossz, de a kártyával RAID1-böl nem sok lehetőség van másra migrálni.. talán RAID10 -re. )+ nem árt ha van szünetmentes a gépnek,vagy aksi a kártyának, az adatveszés elkerülése véget mert ez a kártya még sima DDR2 ram-mal van felszerelve.
Hacsak nem SSD-t szeretnél RAID -tömbe tenni, ahogy én is.
900MB/s olvasás és 360MB/s-es írást sikerült így a 2 db Samu-ból kihozni.
Részvétem, én is nemrég járta végig a RAID vezérlők útját..
A választék kicsi, a szolgáltatásokért sokat kérnek.Krix
Nekem egy 3Tb-os Seagate, és egy 3Tb-os WD van jelenleg Raid 0 ában.24 órába telt az egy lemezes tömbből 2 lemezes tömbé való migrálás, aksival lehet gyorsabb lett volna, de úton, hamarosan az is bekerül.
+ a tronic által kiszemelt kártya nem tudja a Raid 5-öt mert a butított, 4portos,PCI Express 2.0 x1 változat. DE 6Gb/s /csatorna a RAID 5405-hez képest.
Nem rossz az a RAID 5EEbár valahol felesleges .. + a spare lemezt is folyamatosan használja a gép .. lehet nem számottevő az a 5-10 watt /óra de akkor is áramot fogyaszt.
míg sima spare -ként "idle" be helyezte volna vezérlő a merevlemezt ha nincs használva.A 5405 kártyát mikor szerezted be? Az aprón most láttam 85000 ért a 5405-káryát.
Nem éri meg kiadni annyit egy SataII-es kártyáért, akkor inkább az alaplapi de gondolom kaptad ,így érthető a lelkesedés.Lehet olcsón árulom a márkázott SLI 9261-8i kártyáimdjculture
Boot idő: 40 mp(az indító gomb lenyomásától lemez elleneörzés/indítás, VD-k indítása, Win bootolásáig. Ha nem tenne fel 2 kérdést, 10 MP -el rövidebb lenne a boot idö. Még nem ástam bele magam hogy lehet kikapcsolni), + belakott Oprendszer 10-15 mp.
-2db SSD Oprendszernek programoknak
-2db 3 TB -os lemez Adatnak + terevezem +2db beszerzését tárhely bővítésnek, és Raid 5-é migrálásnak.
Sebesség tesztek a vezérlő kártya hirdetésemben.
-1db 160 Gb -os lemez TEMP meghajtó, az SSD-t élettartamának növelése miatt.
pluss a szemetet ide csomagolom kia nagy tömböt így nem kell sűrűn defragozni .
-1db Optikai meghajtó jó kis vezérlő az enyém ezt is tudjaAz alaplapi vezérlöket pedig 1 az egyben letiltottam lassú megbízhatatlan.... és felesleges, Így az alaplap boot idő 2-3 másodperc.
-
Jester01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest