- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlooD eYe
csendes tag
Na most ott tartok, hogy találtam egy félig leszakadt ellenálást a rossz winyo nyákján (fogalmam sincs hogy szakadt le bevolt rakva a gépbe lehet tulmelegedett nemtudom) és én visszaforrasztottam. Megy a vinyo a RAID vezérlő müködőnek látja, de mikor indul a win 7 lemezellenörzést akar csinálin. 2 partició volt rajtuk egy rendszer és egy adat. A rendszeren akart ellenőrizni fura volt mert a fejlécben vagy micsotában tudjátok ahol ilyeneket ir hogy "volume/disk" stb ott volttak "?" -jelek és én eddig nememlékszem hogy lettekvolna ott ilyenek. Hú, desokat pofázok. Na de nekem az adatrol kellenének dolgok foleg, de az ellenörzés megszakitása után nemindul a rendszer, kiirja hogy megszakitva de utána semmi sem történik. Nemmerem hagyni futni az ellenörzést mert nemtudom meddig fogja birni a vinyó. Betettem letölteni egy Hiren's BootCD-t szerintetek ott van olyan progi amivel életre tudom kelteni az adat particiot vagy valami massal kellene probálkoznom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest