Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
Freddy TNT #68 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy mindegy hogy a kártyával vagy a windows segítségével csinálod meg a raid kötetet, mert úgyis szoftveresen fog működni, mivel ezen a kártyán sem memória sem io processzor nincsen. Vannak olyan adaptec kártyák 100000 huf körül, amik tényleg teljesen hardveresen kezelik a raid kötetet, mivel van saját io processzoruk és legalább 64MB ram is van a kártyán.
A sil. kártyára visszatérve annyit vettem csak észre, hogyha a kártyát is használod, akkor a kártya elrejti a vinyókat a windos elől meg használhatod a kártyához adott SilCfg for Medley szoftvert, ami szerintem egy jó program. Szal én is a kártyával csináltam most meg a raid1-et, mert az előbb említett szoftver csak akkor használható, ha a vezérlőkártya csinálja a raidet. Arra viszont oda kell figyelni, hogyha új gépet veszel, akkor a raid kötetben lévő vinyoidat kártyával együtt át kell rakni az új gépbe, különben nem fogod látni a raid kötetedet.
Freddy TNT: te használod a SliCfg for Medley programot? Ha igen, légyszi nézd meg, hogy neked hányas UDMA-n mennek a vinyoid, amik a vezérlőkártyán vannak.
Köszke!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest