Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
tomcsi72 #6325 üzenetére
Gondolom a vezérlő része nem a hagyományos hanem az újféle, amit a 3 terrási vinyóikhoz adnak és úgy oldják meg a 4 vagy annál nagyobb tömbök létrehozását.
Ha nem raid-eled össze őket, akkor nem látod külön-külön a két vinyót?BlackPriest:
Csak egy tipp:
Az alaplapi raidvezérlők esetén, az alaplap biosában a vezérlők működését külön lehet állítani. Ha ide, vagy ahci (?, vagy valami hasonló) módban van, akkor a raid vezérlő biosába nem lehet belépni, mert meg sem jelenik bootolás közben.Vagy:
Bizonyos raid vezérlők esetén, azok biosa külön frissíthető, és akkor megoldható, hogy olyan bios kerüljön rá, hogy az csak ide módban működjön. Lehet, hogy a tiéd is átesett egy ilyen frissítésen. (Bios frissítést csak a legvégső esetben csinálj, amikor már minden mindegy. Ha ott valami gebasz lesz, akkor vége a dalnak.)
Anno egy sata1-es vezérlőn én is cseréltem biost. Akkor pl. pont ide-s bios változatot tettem fel, mert csak az kellett, hogy a sata2-es terrás vinyókat kezelje. Raid funkció meg nem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest