Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
A Windowsban ugyan visszavonhatatlan, de pl. a Paragon Partition Manager már tud varázsolni
Egyébként gyakorlatilag csak pár byte a különbség a tartalom tekintetében, tehát megfelelő tudással és egy lemezt kezelni képes hexeditorral akár kézzel is vissza lehet "konvertálni". Persze nem mindegy, hogy milyen logika szerint működnek az adott dinamikus lemez kötetei, és hány db. van belőlük, mert ha pl. RAID0, vagy RAID5-ben van valamelyik kötet, akkor nyilván borul a cucc, ha ilyet csinál valaki.Tecsózsömle: vigyázz, mert pont mostanában találkoztam olyan alaplappal, amelynek az AHCI BIOS-a (Intel-es vezérlő) hordoz egy marha nagy bugot: ha software-es tükröt csinálsz rajta (Windowsos), akkor a HDD-detektálásba belehal.
Igen, én is pont úgy néztem, amikor tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként gyakorlatilag csak pár byte a különbség a tartalom tekintetében, tehát megfelelő tudással és egy lemezt kezelni képes hexeditorral akár kézzel is vissza lehet "konvertálni". Persze nem mindegy, hogy milyen logika szerint működnek az adott dinamikus lemez kötetei, és hány db. van belőlük, mert ha pl. RAID0, vagy RAID5-ben van valamelyik kötet, akkor nyilván borul a cucc, ha ilyet csinál valaki.