- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
radi8tor #5166 üzenetére
A Windowsban ugyan visszavonhatatlan, de pl. a Paragon Partition Manager már tud varázsolni
Egyébként gyakorlatilag csak pár byte a különbség a tartalom tekintetében, tehát megfelelő tudással és egy lemezt kezelni képes hexeditorral akár kézzel is vissza lehet "konvertálni". Persze nem mindegy, hogy milyen logika szerint működnek az adott dinamikus lemez kötetei, és hány db. van belőlük, mert ha pl. RAID0, vagy RAID5-ben van valamelyik kötet, akkor nyilván borul a cucc, ha ilyet csinál valaki.
Tecsózsömle: vigyázz, mert pont mostanában találkoztam olyan alaplappal, amelynek az AHCI BIOS-a (Intel-es vezérlő) hordoz egy marha nagy bugot: ha software-es tükröt csinálsz rajta (Windowsos), akkor a HDD-detektálásba belehal.
Igen, én is pont úgy néztem, amikor tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpársportok
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- DOOM - The Dark Ages
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest