Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Na most megfogtál. Kb jövő nyárra vagy a nyár végére gondoltam egy alaplap cserét. (K7-ről K8-ra) Na már most ha megveszem a PCI-os kártyát akkor oda kell figyeljek, hogy legalább két PCI slot legyen az új deszkán. Na de akkor már miért ne lehetne PCI-express RAID kari ? áh ! Azt nem tudom most beletenni a gépbe.

Másrészt viszont ha össze is csinálják magukat a vinyók akkor sem fognak 100MB fölé menni sebességben. Átlagban meg végképp. Tehát elméletileg mégis csak elég a PCI-s Másrészt PCI-s még a hangkártyám is szóval az is elvesz. Szóval akkor talán még is jobb lenne PCI express ?
Na de akkor már jó lenne valami nodmális RAID kártya. Az meg már többe kerül mint egy rendes alaplap.

Szóval egy kis dilemában vagyok
De azért kössz a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De azért kössz a tippeket