Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Régi p2-es laptopot használok ha kell. A 192 RAM mellett és az UDMA33 ellenére gyors. Persze nem P4, de netre, szövegszerkesztésre vagyis munkára még a mai mammut progiknál is megteszi. Én inkább néznék egy SMART-ot azon a winyón. Letöltő gépként ugyanis a proc is meg a winyó is folyamatosan malmozik. A mai leggyorsabb ADSL is megegyezik a 10/100-as kártyák 10-es sebességével. Vagyis a 286-os proc és MFM winyó izzadna meg tőle, nem egy P2 33-as winyóval.
A képen inkább az XP saját ''önkielégítése'' látható. Ha egy ideig nem használod, elkezd a háttérben statisztikázni, meg a jó ég tudja, hogy még mit. Én is gutaütést kapok, amikor egyszer csak a winyó elindul, szerintem tök feleslegesen. Na ilyenkor '' életre'' kel az OS. De én nem akarom, hogy helyettem gondolkozzon!Én nem hülye felhasználó vagyok!
Én tudom mit kérek a géptőt!
Csak ez a M$-t nem hatja meg, ők mindig, mindent jobban tudnak min mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő