Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
5leteseN #11312 üzenetére
elméleti síkon a raid0 írása és olvasása n*read és n*write. A tárterület n*lemezméret
raid5-nél pedig n*read és 1*write. A tárterület (n-1)*lemezméret, 1 lemeznyi megy a paritynek, de ze el van osztva a lemezek között.
A 2x2 RAID 0 RAID 1-ben a raid10 - ezesetben a read nagyjából a raid0-át hozza, a wite pedig a felét. Itt csak n/2*lemezméretnyi helyed marad
Ezek persze csak az elméleti számok, az életbe nem fogja elérni.
8db 2terrás az általad feljebb is említett kikukázott industrial lemezem van raid0-ban, (550/520 papíron mind) 2500/2500 fölött sosem láttam a tömböt, lehet ez az lsi9211 meg az expander (intel RES2SV240) miatt van, összesen 20 lemez van a kártyán.
ha fontos az adat, ne használj raid0-át, egy hiba és kuka minden. (lekopogom, nekem 2éve megy az array hiba nélkül)lehet kómás vagyok még de ezt a mondatot nemigazan sikerult ertelmeznem:
"Ezért gondoltam arra (amit nem sikerült leírnom, elnézést), hogy a RAID 0 tömböt raknám valamilyen hibajavítós 1 darab RAID ? (vagy valami más) mellé."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- World of Warships
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő