Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
válasz
Lokids
üzenetére
Nem teljesen értem a problémád. Nekem azzal volt problémám, hogy nem lehetett dinamikusra konvertálni a lemezt. Valószínűleg az a problémád, hogy a lemez területét teljesen kihasználtad a partícióval. Nekem csak gy működött a dinamikusra konvertálás, ha a lemez végén bolt hagyva min 8MB hely partícionálatlanul, mert itt tárolja le a Windows a RAID információkat. Bár én nem ekkora méretben játszottam, úgyhogy nem kellett a GPT mód. Itt lehet bekavarhat a dologba, a 128MB-os védő partíció. Ha csak tényleg az első lemezen van cucc, akkor a másodikat teljesen legyaknám, vagyis összes part törlése ha több van, vissza konvertálás nem dinamikus lemezzé. Az 1. lemezen csinálnék helyet a végén, majd ezután indítanék a 2. lemezzel. Konvertálás dinamikusra, majd összecsatolni. Nekem így működött akkor. De itt most más lesz a bibi, mert az én gépemen sem működik jelenleg a konvertálás, pedig mondom kipróbálom, lemezkép fájllal.
-
válasz
Lokids
üzenetére
Hát sajnos nincs könnyű, gyors, ingyen megoldás

-- Külső programmal átkonvertálod a lemezt.
-- Webshopról rendelsz egy lemezt megcsinálod a pakolást majd visszaküldöd, hogy nem ilyen lovat szerettél volna.
-- Az új lemezen létrehozott tükrözött partícióval egyensúlyozgatsz folyamatosan növelgetve a területet amíg az összes adat "biztonságban" van és utána birtokba veszed a teljes területet. Ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy helyből lehetséges vagy muszáj a koverziót megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Yettel topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest