Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz rocket #504 üzenetére

Mire? A fagyásra? Nézzél be egy Steam fórumba, biztos van aki panaszkodik erre. Azt tudom, hogy reprodukálták, vagyis tuti valós hiba, másképp aligha lehet reprodukálni. Az a driver amiről Todd ír, lényegében ezt javítja és összevonja a BF3 drivert. Tulajdonképpen a korábbi BF3 driver lesz a Rage-hez készült OpenGL meghajtóval.

Az OpenCL még nem képes egységesített a memóriakezelésre. A CUDA 4.0 igen, de a motor csak GeForce 500-hoz aktiválja. Attól, hogy bekapcsolod, az csak az 1-es paramétert jelenti, vagyis az autó beállítást. Ilyenkor a motor bekapcsolhatja, vagy nem. Ezért adtam meg korábban a vt_useCudaTranscode 2 parancsot, ami kényszeríti ezt az opciót, vagyis nem a motor dönt a működéséről. Szintén érdemes használni a vt_cudaBudget 16 parancsot is. 2 ms még biztos van az elméleti 16,66666... ms-ból, így a 14-es beállítás eléggé biztonságosan van kiértékelve.
    Mint írtam, ami nagyon sokat dob majd a megatextúrázáson, az a nextgen GPU-architektúrák a virtuális memória elérésével. Kepler és a GCN tudja. A Kepler ugyan az ARM-ot támogatja, de I/O virtualizációval megoldható az x86 virtuális memória kezelése is. Ez biztos nem lesz akadály. Persze a valós megoldás az integráció. Ez gyakorlatilag a streaming részt is megoldja. Carmack is ezt szeretné: "With AMD and NVIDIA there's still issues of different memory banking arrangements and complicated things that they hide in their drivers, but we are moving towards integrated memory on a lot of things."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés