Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Vista én is kipróbáltam végül a játékot ssd-re telepítve. Nekem a legjobban a mega geometria tetszik. Kint nagy tereknél azok a sziklák hegyek kidolgozására értem. Nálam a korlát is részletesebb mint nálad nincs gond a grafikával kivéve ha zárt térbe vagyok pl egyes illemhely grafikája a falon a textúra valamint a vécécsésze kritikán aluli de mindenkinél az. Nálam összességében eddig 9 pontos a játék pedig csak 1,5 órát toltam vele. Textúra pop in nálam csak akkor van ha a vertikális szinkronizációt bekapcsolom ha az nincs bekapcsolva egyáltalán nincs hiába rángatom az egeret mint egy megkergült idióta. Próbáltam a tökéletes egyensúlyt eltalálni a gépemnél hogy gyors legyen a ram meg a sávszélesség a lehető legnagyobb legyen mindezt alapfeszes tuningal figyelembe véve hogy a rage motorja inkább azt nézi milyen az ember procija meg a rendszerbusz mennyit bír. Így 3.5 ghz-en van a proci az északi híd 2500 mhz a ddr3 ramom 1666 mhz. Így megvan a 10 gb\s ram sávszél. Kültereknél szép is a játék nem kellett buherélni semmit cfgvel. Gpu transcoding be van kapcsolva a játék beállításoknál a cache large-ra van téve anizotróp szűrés maxon 8x-es élsimitás és fix 60 fpsel száguld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óvodások homokozója
- Milyen program, ami...?
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- MÁV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs