Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
üzenetére
"Most komolyan azon megy az örömködés, hogy a zintel 24 meg 32 maggal lenyomta
az amd 8 és 16 magosait?"
Ha az Intelnél a szálak számát vesszük akkor vegyük azt az AMD-nél is, így akkor már 16/32 lesz.
Amúgy meg teljesen mindegy, hogy melyik hány és mekkora maggal dolgozik ha olyan tesztekről beszélünk ahol minden mag tud dolgozni és közben a single core teljesítmény sem szenved csorbát.
"A jelen platform pont ugyanolyan drága és kíváncsi leszek mit produkál egy óccó ddr4-es lapban, ha lesz olyan."
Nekem ilyenem van, MSI Pro B660M-A lap (jó VRM-je van, mindent tud ami nekem kell) + 32GB DDR4-3600 (ez már kb. másfél éve megvan). Az alaplap 65k volt, a 13700KF-et 195ezer Ft körül kaptam, RAM ugye már volt. Így megúsztam a teljes platformcserét annyiból amennyibe ebben a tesztben az alaplap önmagában kerül.
Teljesen jól muzsikál így minden együtt. Persze biztos van helyzet ahol DDR5-el jobban menne (tesztek alapján játékokban kb. 10% lehet a különbség), de őszintén szólva nem érdekel, így is fényévekkel erősebb, mint a korábbi Ryzen 3700X-em (single teljesítményben kb. +60%-kal, multiban pedig van az +100-150% is, PL-től függően).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kuponkunyeráló
- Fedora Linux
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy meg teljesen mindegy, hogy melyik hány és mekkora maggal dolgozik ha olyan tesztekről beszélünk ahol minden mag tud dolgozni és közben a single core teljesítmény sem szenved csorbát.