Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Kentaro
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mi baja van a gépemnek, még abban sem vagyok biztos hogy videokártya hibája van, ezért nyitottam új topikot.
Szóval XP-m van és egy ideje kikapcsoláskor kiírja hogy egy ismeretlen nevű program (pl.: b1c) nincs még kikapcsolva, és hogy kikapcsolom-e. Aztán kétszer is eltűnt a háttér és kiírta hogy állítsam vissza az aktív desktopot.
De ez még semmi, ma meg egy videót akartam megnézni, de a kép össze-vissza szét volt szaggatva, a játékoknál is ugrált minden, mindenfele.
Azt gondoltam egy új driver megoldja, de nem. A videót most már lejátssza, de csak kis méretben és mikor nagyítani akarom, akkor kikapcsol. A játékok meg már nem is indulnak el.
És ha ez még nem lenne elég, a biosban a betűk hiányosak és a windows logó a betöltéskor csíkos.
Ja, és a kép "hullámzik" amikor arrébb rakok egy ablakot, és szaggat amikor lefelé-felfelé megyek egy mappában.
Van valami ötletetek mi lehet a baj és a megoldás?Intel Celeron 2.4
Asus P4PE-X
1 GB DDR
Ati Radeon 9600 128mb
XP pro
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi