- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-02-06 15:58 Téma összefoglaló
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
-
Fancy-boy
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
kpal
nagyúr
Én szoktam ritkán játszani ,de ezért ritkán mert magyarba van a gépem én meg külföldön dolgozom és szabin tudok játszani csak ,és itt meg nincs vasam hozzá ,de amint lesz itt én újra tolom ezt is folyamatosan .

Anno kb 1 éve sokszor voltak fent sokan Geme Rangeren magyarok és minden nemzetű igaz bizonyos napszakokban .
Anno veled is találkoztam ha jól tudom én pal8800ultra néven vagyok fent.
-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
-
benjemin1994
tag
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
-
dredbiro
senior tag
sőt, velem történt olyan, hogy lamboval 300 körül szaggattam ,előttem összecsattant két versenyző, hiába nyomtam satuféket,nem tudtam lelassulni 150 méteren belül akkora tempóról, rászaladtam a törmelékekre kaptam egy nagy durrdefektet ,majd a jobbos szalagkorlát állított meg,persze darabokban. sokszor végignéztem a replay-t ,megérte volna feltolni youtubra

nagyon jó munkát végeztek a codemasters-nél ,vannak a proginak hiányosságai természetesen , összeségében viszont nekem nagyon bejön a játék -
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
Oké , ahogy van időm fen leszek. Van amikor 20-30 percet vagyok ,mert mennem kell .
Akkor lesz izom
De majd te is csinálj szerót aztán csatlakozok 
Nekem legjobban tura,drfit,derby,nissan cup fekszik.
Bár nem tudom mért vannak micro akadások nálam , lehet a vga driver ,vagy HT miatt,esetleg HDD
Online pl a Lacetti-t lassabbnak érzem és végre is kevesebbet megy 10km/h-val. -
kpal
nagyúr
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
-
kpal
nagyúr
-
dredbiro
senior tag
-
dredbiro
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
-
dredbiro
senior tag
-
dredbiro
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
Na, feltettem most a Tunngle-!
Jelenleg megy mind a kettő!
Tunngle-ben készítettem szerót, ha valakinek van kedve, 10 : 45-ig +tartom a szerót (ha nem jön senki akkor Autosport, vagy GRID 2)!

ˇA Game Rangert szerintem azért szeretjük jobban,mert közvetlenebb,és be sem kell jelentkezni,....ˇ
Tunngle-ben sem, ha kipipálod az automatikus bejelentkezést!
"kb 5 másodperc elteltével a bekapcsolása után, már látom játszik e valaki a barát listáról"
Ok, a Tunngle indulása nem 5 sec., de barátlista ugyanúgy van és látod, ki játszik!
+: Tunngle kb. 1/4-ed akkora erőforrással is beéri, a játék sokkal simábban fut, mint GameRanger-ben (még gyengébb gépeken is)!

-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
-
Syrius XIX
addikt
-
nish
csendes tag
-
nzotya1
csendes tag
-
Petyyyyy
addikt
-
Syrius XIX
addikt
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
Syrius XIX
addikt
Szia Edy!
A lagok nem miattad vannak, főleg amióta VPN progikon keresztül tudunk csak játszani! A lag annak a kapcsolatától (és gépétől) függ, aki a szobát, majd a játékban a szerót csinálta, mert a VPN progi csak közvetít a gépek között, de a kiszolgáló feladatát a készítő gépe (és internet kapcsolata) látja el!

-
Syrius XIX
addikt
Hy all!
Edy! A visszafejlődés abból adódik, h a 2 irányítása teljesen más. mond6nám azt is, h eltolták (nem kicsit, nagyon)!
Ha próbáltad kontrollerrel (valaha is), akkor érteni fogod amit most leírok:
A 2 irányítása (legalábbis kontrollerrel) olyan, mintha az 1-ben így állítanád be a Speciálist a kontrollerhez:
50, 80, -10, 50, 80, 50, 80.

Amiből a 30% még talán valahogy elviselhető lenne, de a linearitás -10-es értéke tönkrevágja az egészet, mert úgy 1szerűen irányít6atlan, nem lehet egyenesen menni!

Szóval ezért van a visszafejlődés, amikor az ember visszanéz 1-2 menetre az 1-be, mert mire "visszaszokik" a jó őreg 75%-hoz, azért kell(-ene) hozzá 1-2-3 menet!

Ez kb. olyan, mintha a GRID 1 lenne a normál nagykerekü bicikli és a GRID 2 a kemping bringa!
Ha valamelyikkel tudsz menni, akkor ülj át a másikra és menjél!
Bringa mind a 2, de mégis teljesen más!
Ezért mondtam még a 2 +jelenése után, h: "A 2-nek semmi köze az 1-hez, csak GRId-nek hívják, de ezzel ki is merült a hasonlóság" és ezt még ma is állítom!Am. a YouTube csatornámon (SyriusXIX) van videó bőven (most már a 2-ből is)!

-
cut
aktív tag
-
Rototti
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
Nekem teljesen 11111111, h ki a "csapattársam"!
Gondolom te már regisztráltál, ha +kérdeznéd, nagyon +köszönném (mert feleslegesen nem akarok regisztrálni
)! 
VAGY:
(#31566) zolee5016 válasza Syrius XIX (#31565) üzenetére: Zolikám (ha te is benne vagy), beregisztrál6nánk 1*-re!
Persze csak ha gondolod, nem kötelező (nem sértődöm + akkor sem, ha velem nem)! 

-
Syrius XIX
addikt
-
Rototti
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
-
Rototti
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
Táblázat: Még +vannak a régiek is, az első futamtól kezdve (semmit nem dobtam ki a mai napig se), csak át kellene írni, szóval az a része nem nagy kaland! Én bevállalom az adminisztrációt!
Részemről semmi akadálya, várom a jelentkezőket privibe (mert úgy nincs kavarodás és +marad), de akár ide is (privibe mindenféleképpen)!!!
Kormány: Már próbáltam (Vadiújat kaptam ajándékba az egyik GRID-es kollégától), nem ment! Többféle beállítást kipróbáltam, még RollyDy is segített, de nem volt az igazi! A max. amit ki tudtam sajtolni belőle az SPA Lacettivel 2 : 17 : xx volt, amiről videó is van "Első kormányos köröm" cimmel!

Valószínűleg nem fordítottam rá elég időt, mert kb. 6 - 6,5 órát kínlódtam csak vele és feladtam!

-
zolee5016
őstag
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
-
bubi92
őstag
-
Syrius XIX
addikt
Tisztelt GRID társadalom!
30 és 20 körös "Marathon"-t hírdetek!

Akinek van kedve hozzá, küldjön nekem privit holnap (2012. 10. 01.) 20 : 00-ig, h ne kavarjuk se a topic-ot, se engem4

2012. 10. 06.-ára gondoltam!
Amire gondoltam egész estét kitöltené szerintem, pl.:
1. 20-30 körös Touring,
2. 20-30 körös GT1,
3. 20-30 körös LMP1-2 (vagy Prototype).
Mielőtt rákérdeznétek: Igen ez mind 1más után 1 napon!
Igazából az ilyen hirtelen szervezésnek nem vagyok híve, de nekem még +van az előző 4 PH Marathon videója is, tehát tudom hol tartunk!

Arra kérnék mindenkit, aki jelentkezik, ne "csak" a Touringra jelentkezzen!

Arra úgyis tudom, h van több is mint kellene!
Szükség esetén akár 2 szerót is tudok indítani!

Arra kérnék mindenkit, aki GameRanger-en előfordul, h minden magyarnak tessék szólni, h PH-ra be kell reg-elni!

-
ledgeri
nagyúr
Nem mondanám, hogy az egészet várom, inkább reménykedek, hogy lesznek benne jó dolgok...(bár ez az én véleményem magamról, lehet, hogy igazad van!) 
(kvázi magamat cáfolom: Grid 2 fejlesztői prezentáció)
-
ledgeri
nagyúr
-
zolee5016
őstag
-
tomsics
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
-
Jim74
nagyúr
-
Syrius XIX
addikt
-
tomsics
senior tag
-
izomhod
őstag
-
gerzsol
aktív tag
-
gerzsol
aktív tag
Ahol nézegetem..
Options -> driving options -> controls ->
és azon belül van PReset1 és custom, de sehol nem lehet beállítani.
Sőt azt sem látom, hogy hol lehetne átkapcsolni, hogy kormány vagy billentyűzet, ezért gondolok arra hogy egyáltalán nem is látja a kormányt. Egyébként hol lenne a helye?
köszi
üdv
gerzsol -
JJános
addikt
-
Syrius XIX
addikt
1 biztos! Azt a köridőt írja ki a végén az eredményjelző táblára, amit be is fejeztél!
Nem az első körben törte össze, kvázi annak a körnek az ideje kellett volna akkor megjelenjen! Befejezetlen kör ideje nem fog megjelenni a végén (csak akkor, ha az első körben törted)! Nem az első körben törte, ezért nem értem! Töredék kör ideje (állítólag) jelent meg???
LoL!
Ilyen márpedig nincs! 
am. ha semmi furcsaság nem volt, akkor miért kell magyarázkodni, és miért neked?

-
Syrius XIX
addikt
Az teljesen 11111111, h milyen autóval mentél akármelyik pályán Karrierben! LAN a büdös életben nem fogja neked verseny után kiírni a Tesztvezetés köridődet! A 2-nek semmi köze 1máshoz! Karrierben azt írja ki, melyik kategóriával mentél az adott pályán a legjobbat, LAN pedig amit ott és akkor műveltél! Nem tudom miért kötöd össze a 2-őt, mert a 2-nek 1máshoz abszolút semmi köze!

". Ez az a lag, amiről már szintén sokat írtam: Collision: FORWARD or ON ellenére, ah 2 1mást követő autó kb. (max.) 3-5 km/h sebességgel halad 1irányba, olyankor vált mind a 2 autó "pirosra" és lehetőség nyílik 1máson áthaladni!
Bug, nem bug? 11111111 , ez van!
Ez a helyzet mindaddig áll fent, amíg mindketten ugyanolyan sebességgel haladnak 1irányba! Abban a pillanatban amikor valamelyik hirtelen irányt vagy sebességet változtat, megszűnik ez az állapot és valamelyik repülni fog! Melyik? az teljesen kiszámíthatatlan!
1másban haladáskor a legjobb (?) megoldás, ha mind a 2-n nyugodtan haladnak tovább, mert csak így lehet megúszni ezt a helyzetet! Addig kell ezt betartani, amíg az áthaladás 1más(-ban)on tart! ez van, de ezt sokan nem akarják (tudják) megérteni és ilyen esetben mindig azt hiszik csalok, pedig nem, csak kihasználom a program hibáját! remélem ez így érthető volt?"
Olvasd át még 1*! Ennek megint semmi köze ahhoz, h valaki lehetetlen időt produkál 1 pályán akármelyik autóval! Itt max. az fordulhat elő, h a verseny végén valaki mondjuk 50m-rel előbb ér célba és mégse ő az első! Ilyenko a szeró kiegyenlíti a szerver, vagy a net hibájából előforduló mikro lagok, vagy lassulások idejét!Ez csak és kizárólag az 1más(-ban) mellett haladásról szól!!!
-
tomsics
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
tomsics
senior tag
-
Rototti
senior tag
-
BlackfireXIX
csendes tag
-
Syrius XIX
addikt
-
zolee5016
őstag
-
ledgeri
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
Hát ez bakker kész....

Igazi tenyeres-talpas büdös gyökér...
Szerintem vegyen konzolt, ha nem ért a számítógéphez. Azon nem kell patchelgetni és az MS félén a mai napig megy a GRID online része...Elolvastam a sztorit Edy és rögtön 200 lett a vérnyomásom... Hogy lehet valaki ekkor s*ggf*j?????
Legalább tucatszor be lett linkelve a patch és legalább ennyien használták innen probléma nélkül... Úgy látszik mindenkinek hihetetlen nagy szerencséje volt és nem fertőződött meg a gépe...
Eszem-f*szom megáll....
-
intercooler
őstag
-
Syrius XIX
addikt
Érdekes! Eddig senkinek nem volt vírusos?

A data.hu prémium előfizetője vagyok!
Egyrészt, ha ez igaz lenne, akkor beperelném a data.hu-t, mert telerakják vírussal a feltöltésemet.
Másrészt azért nem lehet, mert ugyanezt szedték le az itt jelenlévők közül többen is és eddig senkinek nem volt semmi problémája vele!

Sehogy nem értem, + én is ezeket használom, már 3 éve!

-
ati41
csendes tag
-
Syrius XIX
addikt
A tegnapi
ás videója kész van!DanTE vs. HUNTER 5 menetes volt,
HUNTER vs. Syrius 3 menetes!Amennyiben HUNTER engedélyt ad rá, vagy akarja, akkor kirakom ide a végeredményt!

HUNTER légyszíves erre a felhívásra válaszolni!

"Érdekelne Zyll , változott e a véleményed a Dávidról mióta nálatok járt"
Részemről annyit csak, h: Szimpatikus srác, jól elbeszélgettünk (lehetett volna hosszabban is(!), + persze
tunk is! 
"vagy még mindig ugy gondoljátok hogy használ valamit ?"
Erről annyit tudok mondani, amit neki is +ígértem: - No Comment! -

-
Syrius XIX
addikt
-
Doomgiver
aktív tag
-
badoer
csendes tag
-
Syrius XIX
addikt
-
Jim74
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
-
Syrius XIX
addikt
-
dzsavermadar
senior tag
Nem fogom magam vissza, de azt jól látod, hogy jól szórakozom.

Tolom neki, ahogy csak tudom, és így jön ki. Jó ez.
Ha tehetném sem mennék az élen, annál rosszabb nincs is.
Ez a lassulás csak ritkán jelentkezik, úgyhogy nem lesz befolyásoló.
Ha sűrűsödik, akkor persze igen. Szerintem a processzorom fárad talán.
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
Ilyenkor jól nézz körül, h aki ott van a szerón, véletlen nincs-e bejelentkezve X-Fire-n, mert nekem sajnos továbbra is úgy műxik, h 1 idő után Lkezd sz***ni!
Ezt abból veszem észre, h 1* csak a Fraps nem készít képet, esetleg nem tudom Lindítani a videót! Ilyenkor már tudom, h a GRID következő tálcára rakásánál az lesz, h bezárja a GRID-et!
Ezért ezt már + sem várom és max. addig van nekem benyomva, míg L nem indulunk, mert indulás előtt tuti kinyomom, amikor már a GR-ben ott vagyunk a szobában! Sry!

-
ledgeri
nagyúr
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
Dehogynem!
#26305: 2011. 10. 15. - Le Mans in 48 minute,
#26306: 2011. 10. 15. - ToCa Istanbul 20 kör,
#26335: 2011. 10. 19. - Zolee76 1 éves lett.Nem ezekre gondoltál?

-
Syrius XIX
addikt
-
drr
őstag
Magyarra fordítva:
az Edinek volt egy profilmentése, amiben kipróbálta, hogy a csíterek hogyan tudnak oda nem illő kocsikkal gurulni egy adott versenyen. Mivel tegnap először kormánnyal bénázott, nem vette észre, hogy melyik profilt töltötte be lányos zavarában és ... A többi meg már ismerős

-
Syrius XIX
addikt
A GameRanger nekem is szagatott Win7 Professional alatt.
Amióta feltettem az Ultimate-t, azóta ugyanolyan simán fut, mint a Tunngle!
Nem tudom, mi az összefüggés, vagy van-e jelentősége, de ez tény! Sőt a videókat is GameRanger-ben készítem!

Negatív hatás is van azért! Tunngle nem megy Ultimate alatt.
2 lehetőségem van:
1. Ha videózni is akarok, akkor Ultimate-t kell betöltenem és GameRanger-rel játszani,
2. Ha veletek akarok Tunngle-n játszani a Professional-t kell betöltenem, de akkor sajnos nem tudok videózni!

Én biztos leszek délután, csak még nem tudom, hogy hol!
Tőlem akár már most is jöhet a mehet!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az xinput dll-t mire cseréljem?

Amúgy [HUN]CJ4567, Warning: Elég kezdő vagyok GRID-ben, billentyűvel játszok alapbeállításokkal

Ilyen márpedig nincs!