Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
ezért nem értek oda a mai Westendes találkozóra? Jó kis buli lehetett

-
Egon
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Lehet hogy ezért meglincseltek, de:
Nos, én nem sajnálom, hogy megszűntek.
1994. szeptembere óta veszek/vettem minden hónapban játékkal foglalkozó PC-s magazint (kezdetben a PC-X-et, aztán 1997 elejétől az akkor jobb színvonalat képviselő PC Guru-t).
Szubjektíve folyamatosan a színvonal csökkenését érzem (pl. anno a Civilization-ról jobb helyen vagy 10-15 oldalnyi leírást adtak, részletes kezelési útmutatóval, táblázatokkal stb. - kvázi gépkönyvet, ami nem jön rosszul, ha nincs olyanja az embernek, ugye érted...
Az Alpha Centauri-ról már csak egy 4 oldalas, minden konkrétumot nélkülöző gagyi cikk jelent meg). A franc se volt kíváncsi olyan leírásra, amelyiknek tetemes része arról szólt, hogy ''hajnali fél háromkor, tök kómásan írom a cikket, és a pöcsöm is tele a lapzártával'' stb.
Mindazonáltal ami végképp betette a kaput (és ami miatt nem is vettem idén már a lapot), az a teljes játékok körüli hercehurca volt. Lehúzták a konkurenciát, hogy ott 1 jó játékra jut 3 gagyi (ami igaz is volt, de mégis több igazán ütős játékot adtak tavaly a PC Guru-hoz, mint a Gamer-hez - utóbbinál csak a Disciples 2-re emlékszem jó szívvel), beszüntették a teljes játékot (ezáltal spóroltak egy csomó pénzt), és azzal a lendülettel felemelték az újság árát (nekem ne mondja senki, hogy 3 CD hozzáadása kevesebbe kerül manapság, mint 1 DVD!!!).
Utána elkezdték nyomni a B-kategóriás filmeket (miután lehúzták a B-kategóriás játékokat, LOL).
A piac ítélt. Ennyi.
Sok-sok játékmagazin volt már a kezemben, de a leírások színvonala még csak meg sem közelítette a Cool magazin nevű, mindössze pár számot megélt gyöngyszem cikkeit. De mivel nem voltak friss leírások (idő kellett az alapos kivesézéshez), illetve nem volt színes a lap, a piac, a közönség akkor is ítélt - rosszul... -
anaqer
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Nagyon nem.
Megnéztem, 2003/1 szám, ha valakit érdekelne.
Eszköz hiányában nem tudok scannelni belőle, pedig tanulságos lenne.
Egyedül a Fallout:Tactics miatt érte meg, a papír része sajtóhulladék. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Azt kell, hogy mondjam, várható volt. Sajnos, mert én is nagyon szerettem a gárdát (bár kb. a Gamerré válás óta nem veszem a lapot, de ennek egyetlen oka, hogy szinte alig játszok PC-n, így nem éri mega havi 1000-2000 Ft-ot kiadni rá). De egyszerűen túl sok PC-s újság van a magyar piacon. S bár nem tudom, hogy az utóbbi években mennyire változott az arány, de amikor én abbahagytam a lap vásárlását, akkor nagyrészt a game-re fektették a hangsúlyt. Azonban az 576kbyte megszűnése már azt mutatta, hogy erre (pusztán gamer lapra) nincs, vagy kevés az igény. Ráadásul a jól bevélt PC Guru név elvesztése is sokat rontott a helyzeten. A ''mainstream'' olvasóközönség nem azt jegyzi meg, hogy ki írta a cikket, hanem azt hogy mi volt az újság címe. Ráadásul (legalábbis gyanítom) a jelenleg piacon lévő PC-s lapok közül a Gamer-nek volt a legkisebb anyagi háttere, ha jól tudom, nem áll mögötte multinacionális cég. Innentől kezdve szinte már tényszerű, hogy ő fog bukni elsőként. Sajnos

-
Esmein
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Pedig kb 3 évfolyam van meg a pcguruból. Muter ki akarta hajigálni őket, de én sebzett oroszlánként védtem !
Egyszer majd ha sok időd lesz, nem akarod az egérgyűjteményed értékét felbecsülni ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az Alpha Centauri-ról már csak egy 4 oldalas, minden konkrétumot nélkülöző gagyi cikk jelent meg). A franc se volt kíváncsi olyan leírásra, amelyiknek tetemes része arról szólt, hogy ''hajnali fél háromkor, tök kómásan írom a cikket, és a pöcsöm is tele a lapzártával'' stb.