Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Naagyon zöldfülű vagyok, Matlabról költöznék át pár aprósággal. Már az elején megakadtam, amikor a git-et kellett volna beüzemelni
. Ötlet? Friss Anaconda/Spyder, amikor már másodjára futtattam le a telepítést - felrakta, de nem találja
:conda install gitCollecting package metadata (current_repodata.json): ...working... doneSolving environment: ...working... done# All requested packages already installed.Note: you may need to restart the kernel to use updated packages.git --versionTraceback (most recent call last):Cell In[9], line 1git --versionNameError: name 'git' is not definedKieg: ezt a kis projektecskét szeretném itthon használni, ha nem megy gitről, én elvagyok a letöltött kóddal is, csakhátizé...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Ötlet? Friss Anaconda/Spyder, amikor már másodjára futtattam le a telepítést - felrakta, de nem találja
: