- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Naagyon zöldfülű vagyok, Matlabról költöznék át pár aprósággal. Már az elején megakadtam, amikor a git-et kellett volna beüzemelni
. Ötlet? Friss Anaconda/Spyder, amikor már másodjára futtattam le a telepítést - felrakta, de nem találja
:conda install gitCollecting package metadata (current_repodata.json): ...working... doneSolving environment: ...working... done# All requested packages already installed.Note: you may need to restart the kernel to use updated packages.git --versionTraceback (most recent call last):Cell In[9], line 1git --versionNameError: name 'git' is not definedKieg: ezt a kis projektecskét szeretném itthon használni, ha nem megy gitről, én elvagyok a letöltött kóddal is, csakhátizé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ötlet? Friss Anaconda/Spyder, amikor már másodjára futtattam le a telepítést - felrakta, de nem találja
: