- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
De beraktam.
meg a pontokat is. Most megpróbáltam anélkül, de semmi. Egyáltalán tudja milyen programmal tudja lefuttatni azokat amik a listában szerepelnek? Mert szerintem nem. A Magics ++ nak kell h lefuttassa a python scripteket. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.Sonar
Hát a program dokumentációjában nem találtam róla leírást h lehetne egyben is megírni, de megpróbáltam tegnap az összes időpontot egy fájlba berakni, és sikerült le is futtatni, nem kellett semmit módosítani benne. Csak ebben az nem tetszik hogy ha valamit módosítani kell az egyik kódba mert nem jól jelent meg a térképen valami akkor futtathatom le újra.
Köszi. Majd megnézem a cront is.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg a pontokat is. Most megpróbáltam anélkül, de semmi. Egyáltalán tudja milyen programmal tudja lefuttatni azokat amik a listában szerepelnek? Mert szerintem nem. A Magics ++ nak kell h lefuttassa a python scripteket. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.