Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
nem hiszem, hogy hosszú soerban állnátok az információért, de megvan a megoldás arra, hogy azonnal vegye a jelet ...
eléggé meleg vízben (a kezdenek meleg legyen de a műanyagot ne olvassza meg) meg kell fürdetni az adót, pár percig.
azzzzzzonal vette a jelet. .... immmidietliiii
-
rii
nagyúr
ma is volt egy 199 ...
mivel nem találta meg a jelet 20-30 perc után sem .... gy kénytlen voltam úgy elindulni futni, hogy 0 volt a még a heath rate ... majd amikor rákapott a jelre, asszem pont akkor nézhettem oda, mert egy 199-et láttam, ami meg is marat max hr-ként ... szóval szerintem az a kezdeti tévedés
csak mi a francot csináljak, hogy hamarabb megtalálja a jelet? :-/
-
rii
nagyúr
eddig a futásom
174 max
164 avg szokott lennitudom, a 164 sok
5,4 km 32 perc alatt
mindig ugyanazt futomde ha azt mondja a max.-ra hogy 214 akkor az mivan? Be firbrillált a szív vagy mi? És tényéeg volt ait 214-nek látott, vagy csak beézett valamit a polár:
-
rii
nagyúr
ööö izé ... vissaz is értem .....
-
rii
nagyúr
Polar RS200-ason hol lehet szíjat cseréltetni?
ami itt volt mellettem egy köpésre, az elköltözt ki a halál f*sz*ra )))-:
( PIROS )
-
rii
nagyúr
válasz
reboz5751 #134 üzenetére
a kolosy téren van (bécsi út valamennyi ... megnézem majd, ha érdekel, ... na, megnéztem **** ... ) egy bolt, nagyon segtíőkészek ... ott sztem tudnak rá válaszolni.
vagy talán a gyúrós topikban próbáld megkérdezni.
FITNESS-TRADE BUDA
1037 Bp. Bécsi út 77-79.
06 1 436 0254
nyitvatartás H-P: 10-18üdv!
-
rii
nagyúr
hogy kell a mellkasi jeladót kipucolni?
hogy ne legyen kontaktos?
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
szoktam mostanában már járni futni, és nagyon sokat csekkolom közben a pulzusomat, és amiatt nm a csukómon van, hanem csak a kezemben, mert így egy kézzel is be tudom nyomni pld a világítást. (este futok)
más, aki fut, a csuklóján van az óra futős közben, vagy nem nézi annyit? -
rii
nagyúr
Sigma PC9 pulzusmérő óra:
Órafunkció(pontos idő, dátum)
• 5 funkciós pulzusmeres
• pulzuscélzóna riasztással
• 5 nyelvű menürendszer
• automatikus pulzuscélzóna személyre szabott pulzushatárértékekkel
• zóna jelző
• felhasználóbarát menürendszer
• EKG-pontosság
• Vízálló
• Cserélhető elemű, kényelmes kardiogépekkel kompatibilis mellkasi jeladóval
• My name funkció
• Kalória számláló
• átlagpulzus
• Edzésidő
• Training manager funkció
• pillanatnyi és minimum pulzus összehasonlítása
• Teljes edzésidő
• Dátum
Tartozék: kerékpáros kormányra rögzítő, mellkasi jeladó, gumiöv
Polar S120
• Vezeték nélküli EKG-pontosságú pulzusmérés
– Edzésbeállítás: 1
– köridők pillanatnyi/átlag/max. pulzusszámmal
– 3 pulzuscélzóna vizuális és hangjelzéssel
– max. pulzus meghatározás életkor alapján
– független visszaszámláló és stopper
– edzés alatti átlag-, és max. pulzusszám
– pulzus/idő alapú pulzusszámmérés
– memória: 1 edzésfile
- UpLink beállítások letöltése a pulzusmérő órára
- órafunkciók: pontos idő, ébresztés, naptár
– stopper
– vízálló: 50m
szerintem a polar az a pulzusmérő órák között a legjobb.
én regy évig gondolkoztam milyet kellene vennem, de nem tudtam Polar alattival beérni ... nekem egyik gyártó modellje sem volt meggyöző, csak a polar. Ebben a kérdésben csak szubjelkítv véleményem van, de rá kell nézni a két képre, és egybpl lejön számomra, hogy a polar sokkal jobb, masszívabb ... -
rii
nagyúr
nekem most azt mondták hogy 150 fölött lehet legjobban zsítr égetn, nem pedig 110-130 között ....
-
rii
nagyúr
ma keróval jöttem be munkába, 5 perc voilt, és 130kcal-t írt ki, hogy elégettem.....
létezik ilyen? -
rii
nagyúr
lassan ki kellene használnom már azt a funcióját az ótának, hogy lepittyegi az adatokat a gének
és akkor látnám az esetleges fejlődést ......
95: Janesz: ideális ''áttételben'' volt .. igyekszem úgy tekerni, hogy percenént 90+/-30 ...
és az évek alatt nélamn kialakult egy ilyen tekerési mód, hogy se nem gyprsan kapkodom a lábam, se nem lassan, nehéz áttétellel ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
nyissunk ablakot ... kicsit beégtem ....
eddig csak az angol-francia ismertető füzetről tudtam, de tegnap este benétzem a doboz aljára ... és lám .. ott volt a magyar .... is .... -
rii
nagyúr
iszonyat jó ez a polar ... be lehet állítni, hogy milyen nézet élegyen ...
mondjuk hr-wiev
ezzel a választással a display menüpont alatt azt választjuk ki, hogy a legalsó, 3iik, a legmasabb sor mit írjon ki...
után még ki kell választani, hogy a upper, illetve middle row
itt lehet beállítani, hogy a felsp, illetve középső sorban mit mutasson,
lehet időt,
HR-sávot (ami iszpnyat jó egy dolog)
elágetett kalóriát -
rii
nagyúr
voltam bent melóhelyen 13-15h-ig, majd elmentem egy 20-ast tekerni ...
meg most megyek még egy 20-ast, csak haza kellett ugranom egy picit, nem akarom magam nagyon leterhelni, nemtom még menjek-e még egy kört ...kedvem nincs ... ma láttam egy gyalogost, meg egy kerékpárost verekedni ... két idősebb úr volt ... az amúgy is keskeny, leszűkölő félben lévő keékpárút/járda hybrid betoncsík közepén álltak, és beszéklgettek, mikor vadul befékeztem mellettük, és szóltam nekik, hogy legyenek szívesek ne a járda közepén álljanak meg ... majd láttam hogy az egyiknek vérzik az orra, és villámog, vad gyülölöet cikázik a szemükben ... pedálra léptem, majd mikor visszanéztem, hogy le tudok e balra kanyarodni, azt láttam, hogy csápolják egymást ...
''...........A mindenkori pulzusod függ a pihentségi szintedtől is, de ezek elég magas értékek..........'' kipihenve abszolút nem vagyokde sajnos én is úgy érzem, hogy ez nagyon magas
mit kellene tennem?
a.) többet tekernem
b.) vagy jobban meghatjatni magam?
(esénként szoktam eljárni egy 20-asra, XIII ker. Árpád híd-Ládmányosi híd, budai oldal)
-------- ---- ----- -- - --- -----
meg haver mondta, megyünk futni ...margitszigetre ...
amíg nem tudunk normálisan egy kört leftni, addig minek megyünk margitszigetre?
bénázni?
futás segít majd az edzettségi szinten, illetve a felső pulzustartomány lejjebb szorításában? -
rii
nagyúr
én is kérdezek ....
szembeszélben
25kmp/h 178-on (notmál szembeszél 170)
22 kmp/h 168-170-en nagyon rossz? (notmál szembeszél 165)
Még nagyon szar az edzettségi szintem?
Hová kellene hogy lemenjem a pulzusom? -
rii
nagyúr
én spec. eléggé késve vettem észre a kérdésedet .... bocsesz érte .... (-:
szerintem bőven elegendő egy S120 is ...
[link]
-------------- ------------------- --------------------- ---------------- --------------------
ez a spinning?
akkor talán lehet, kerékpározós órákban is gondolkodhatsz . ... egyszer mát összegyűjtöttem az órákat, remélem Te is kiigazdosz köüztük ..... [link] -
rii
nagyúr
most evttem észre, ezen az oldalon ([link]) hgy az RS 200-asban is van OwnCal .... O.o de én még ilyen meüponttal nem találkoztam ... :-/ meg valami aktivitéást is meg kell naki adni, de még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet ...
-
rii
nagyúr
nagyon zsírosrészta egy ilyen polar kütyü ....
be lehet ákllítani OwnZone, és pittyeg ha alá vagy fölé kerülüök
már csak az OwnCal-t kellene megatélűlni asszem van benne, talán Zerge is azt mondta, de meg kell határzni valami aktivtást ... ????? azt nem igzaán értem, hogy hol ..... -
rii
nagyúr
37,000 volt (ennyi mindenhol)
egy 50,000 ft-os óráról beszélt le, és mondta, hogy inkáb b inkébb ezt ajánlja ... (világbéke-ember-díj)
sokmindent nem magyarázott a működésével kapcsolatban ... azt mondta, hogy egy számítógépesnek ez menni fog ...
elmondta ez ellenréveket és érveket mindkét órával kapcsolatban, meg a web részt is megmutatta és ezzel nagyon sok idő el is ment, és sietnem kellett már ....
irdalmatlak korrekt volt ...
megnétem most, és működik a jel adás-vétel is .... (-: -
rii
nagyúr
amire hivatkpoztam telószám, az egy félévvel ezelőtt küldött levelében volt, de most írt mail, megemlítette, hogy leégett a mailszervere, vagyis a központi szervere, és ebben a mailban már másik telószám volt ...
holnap délelkőtt lesz pár szabad pillanatom, ki is rohanok, és veszek valamit ....
kicsit el vagyok tévedve a weblapok tengerében ...
most ez kié?és akkor itt is van a bolt a Vihar Ut 12.ben ? [link]
befejeztem az értetlenkedést ........... -
rii
nagyúr
futáshoz: [link]
Polar s120 - [link]
Polar s610 - [link]
Polar s810 - [link]
kerékpározáshoz: [link]
Polar s625x - [link]
Polar s150 - [link]
Polar s510 - [link]
Polar s720 - [link]
ez egy kis áttekintés akar lenni, ... no nem másra mint magamra gondoltam (önző dög vagyok, tudom), kicsit elvesztem az egymást számokban crosslinkben átfedő, de rendeltetésében eltérő órák tengerében .... -
rii
nagyúr
miért nem lehet Polar órát boltban kapni, csak Timex-et .... ?
WestEnd-ben legalább 3 olyan helyet tudok, ahol lehet Tumex-et kapni, de Polar-ról nincs tudomásom .... ez mért van ez???
Nem tud valaki boltot Pesten, ahol vásárlás előtt meg is lehetne tapicskolni a kiváltasztott, nem egy esetben 20,000 HUF fölötti órákat? -
rii
nagyúr
egy iylet akarok venni: [link] tök olcsó, 15pénz.
nekem bőven elég ....
Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudom megállapítani, melyik az a pulzus-tartomény, ahol a szervezetem zsírt éget el, mert fogyni szeretnék, kardiózni ....... -
rii
nagyúr
''...........ezt kintről is beviheted (pl. scitec nutrition mega carni-x) edzés előtt 45perccel és akkor már a mozgás 1 percétől kezdve a zsír égetődik............''[/L]
ő lenne az? [L]http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2281
tudom, hogy már kaptam rá linket, de meg tudnád mondani, hogy ha valaki a napi mozgásaival izmot is szeretne, hogy ''képződjön'' akkor az ''csak'' a szériázással, rövid ideig tartó, nagy erőkifetétést igénylő gyakorlatokról szól, mely során úgymond sokkoljuk az izomzatot?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
ez szomorú hír, mert számomra fontos hajtóerő lett volna az elégetett kalürák száménak az azonnali és pontos ismerete.
Amikor szálkásítottál, tehát a zsírégetésre koncetráltál, akkor egy adott pulzus-intervallumon belül kellett maradnod? Az ez alatt a ''ideális'' pulzus alatt, illetve felett elvégzett gyakorlatok milyen hatással vannak a szervezetre, az izomzatra?
Ha nagyobb a pulzus akkor pld izom növekedés lesz? -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
sajna az ebay-ban csalódtam már, no nem vásárlás, hanme más kapcsán ..
és azért kell nekem ilyen komoly óra, mert számítógépes kapcsolatot mégsem hagyhatom ki, ha már kockafejű vagyok,és van itthon egy
p4 3ghz-m 2db 21''os monitorral,
egy Power Macintosh 6100/60
egyy biege Macintosh quadra 800-om
és tervezek majd cégtől hitelre venni egy laptoptot, és egy oylan órát vegyek, ami nem tud kommunikálni ezen eszközökkel ...?
az az igazság, hogy eddig semmit élvezeti cikket sem vettem magamnak, és ezzel tenném élvezetessébbé a sok munkahelyen töltött órát ....
tudom, értelmetlen, és tényleg elég volna egy S120 is .....
nemsokára összegyűjtöm is a jellemzőket ...
S810 tudás:
• Vezeték nélküli EKG-pontosságú pulzusmérés
• Edzésbeállítás: 1
• 7 kibővített edzésprofil
• köridők pillanatnyi/átlag/max. pulzusszámmal
• kódolt jelátvitel
• edzés alatt felhasznált kalória mérése
• Fitness teszt (OwnIndex)
• 6 célzóna vizuális és hangjelzéssel
• max. pulzus meghatározás életkor/fitness teszt alapján
• interwall üzemmód
• edzés alatti átlag/min/max. pulzusszám
• szívrelaxációs index
• minden egyes pulzusütés tárolása
• pulzus/idő alapú pulzusszámmérés
• memória: 99 edzésfile, RR/ 5/15/60 másodperces pulzusmintavétel
• UpLink beállítások letöltése a pulzusmérő órára
• órafunkciók: pontos idő, ébresztés, naptár
• stopper
• háttérvilágítás
• merülő elem jelző
• edzés emlékeztető
• számítógépes csatlakozás: kétirányú infravörös adatátvitel
• Polar Precision Performance 4.0 szoftver
• opcionálisan USB/soros csatlakozású infra interfész
• Online adatátvitel számítógépre
• vízálló: 50m
szerk.: kiemeltem, miket használnék ...
Polar S720i: [link]
hoppá-1: összehasonlító táblázat [link]
hoppá-2: itt a S810 ára: 110,000,- [link] ez előbbi 74 mégsem olyan rossz ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
itt mintha borsosabb lenne az ára, mint hazánkban ... vagy az i betű miatt drágább, vagy itthony akciós? (32%)
Polar S810i NEU [link] 360 EUR - 360*250=90,000,-
Polar s810 [link] 74.590.-
Dirtyz: privi megy, mer' nem akarok ebélyezni ...meg garancia, meg doboz ...
remélem jól értettelek ebben a kietlen téli sötét éjben, hol farkasok hada lesi léptem, s szagolja nyomom
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Jah, olvastam, hogy írtál a futós topikban annó, de semmi okosat nem tudtam visszaválaszolni, ezért nem is tettem ....
sajna a futás még azóta is várat magára ... nekem ez az óra azért kell, hogy ezzel is rávegyem magama mozgásra, ami a rohadt kevész szabadidőm miatt nagyon-, de ténlyeg nagyon nehéz feladat, és már maga egy kemény kihívás .... vangát most fogok venni, egy használtat 45ért, ami tmajd feltuningolgatok idővel .....
szemtanuja lettem a testem elmacskásodásának, az elkényelmesedésnek, és azért akarok ilyen órát venni, hogy eggyel több okom legyen mozogni .... amiket írtál, óratipusok, utánuk fogok nézni .... őszintén szólva én olyan tipus vagyok, hogy szeretek mindent mérni ... az egerem áltel megtett utat, leütött billek számát, és lehet, hogy kihasználandó ezt az órát, rá tud venni engem arra, hogy magasabbra is menjek vele, mert élvezném, hogy tudom mérni, hogy milyen magasan járok .... valahogy nem szeretek vaktában végezni dolgokat. Ha látom az eredményét, tudom magam arra ösztönözni, hogy csináljam még ... ezért kellene nekem az OwnCal is. ... illetve a számítógépes összeköttetés ...
valamelyik nap majd összeszedem a jellemzőiket ezeknek az óráknak ...
Janesz: mint írtam én is tudtabában vagyok annak, (és a weboldalak is utalnak erre) hogy a legalapabb tipussal is ki tudnám elégíteni pulzusmérési szükségleteimt.
Az hogy most ki akarok ''dobni'' ennyi pénzt egy ilyen dologra, hát ez most az én személyi luxumom lesz nehéz szívvel. De olyan órát szeretnék venni,ami külsőre is nagyon tetszik
(most vettem mérleget, ... analógot is vehettem volna, fehéret, műanyag burkolattal ... de ez olyan eszköz lett volna, hogy sose tekintettem volna rás szívesen. Így hát vttem egy digitális tefalt 10 pénzért)
Órában is egy olyan darabt szeretnék, amit bár lehet funkcionalitásában soha nem fogok kihazsnálni, a töredékést sem, de ha már ezzel az eszközzel rá tudom magam vnni bármilyen mozgásra, azt mondom, már megérte hogy 50 Ft-al többet kötsek rá ....
--------------------
öntudatlanság határához vészesen közel engedély nélkül távozom ..... -
rii
nagyúr
válasz
T. Almeida #2 üzenetére
az biztso, hogy csak polar, bár én ezen a téren oly primitív vagyok, hogy a külső dominál....
nekem a polar S410, illetve S210 tetszik a legjobban.
meg szeretnék venni egy kerékpárt is .... a kettő együtt jó páros ...mondjuk ezek nem kimondottan kerékpáros, hanem futóórák....
Az S210-ben OwnCal is van ... -
rii
nagyúr
kinek mi a tapasztalats velük, lehet -*e őket eredményesen használni, van-e valakinek nagyon tetsző tipus,
kalória-, pulzus mérés
sebesség mérés (GPS)
adatkommunikáció zavarhatatlansága
számítógépes program, adatfeltöltés
mihelyst lesz időm befirkantok ide ....
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Packeta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest